Lenktyninių automobilių trasa KX su automobiliais Snake Slide

-29%
Lenktyninių automobilių trasa KX su automobiliais Snake Slide
Padidinti+
19,99€
27,99€
Sutaupote: 8,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Pasakiškai spalvinga trasa automobiliams pradžiugins kiekvieną mažąjį keturių ratų entuziastą. Surenkite varžybas ir patikrinkite, kieno automobilis bus greitesnis! Pakeliui Jūsų laukia jaudinantys šuoliai iš vieno aukšto į kitą. Pažiūrėkite, kaip tiksliai automobilis keliauja per kiekvieną aukštą. Trasa susideda iš 7 skirtingų spalvų lygių. Puikus žaislas, kuris suteiks daug džiaugsmo ir linksmybių. Trasa yra ne tik puiki pramoga, bet ir forma mokytis ir palaikyti tinkamą vaiko vystymąsi. Žaidimas su trasa skatina loginį mąstymą ir palaiko vaiko rankinių įgūdžių ugdymą. Negana to, kartu žaidžiant varžybas mokomasi bendradarbiauti, efektyviai bendrauti, taip pat pralaimėti ir laimėti.Puiki dovana mažam automobilių gerbėjui. Ryškios spalvos ir dėmesys detalėms nudžiugins net reikliausią ekstremalaus vairavimo ekspertą. Rinkinį sudaro trasa, 5 trumpi automobiliai ir 1 ilgesnis automobilis.

Trasa: 7 x 31  x 43 cm;

Trumpas automobilis: 4,5 x 2,8 x 1,8 cm;

Ilgas automobilis: 9,5 x 2,8 x 1,8 cm;

Pakuotė: 43 x 31 x 12,5 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti