Kliūčių ruožas KX su 4 automobiliais Car Adventure

-17%
Kliūčių ruožas KX su 4 automobiliais Car Adventure
Padidinti+
14,99€
17,99€
Sutaupote: 3,00€
Ši prekė yra parduotuvėje Kalvarijų g. 151, Vilnius. Žiūrėti žemėlapyje

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Gaisras, avarija, o gal į medį įstrigusi katė? Padėkite policijai ir ugniagesių komandoms laiku pasiekti tikslą. Priešingai nei atrodo, būkite atsargūs - kelias kupinas netikėtumų ir kliūčių. Tik sumanumas ir vikrumas ves Jus savo tikslo link. Taip pat nepamirškite, kad mokyklinis autobusas turi laiku nuvesti vaikus į mokyklą, o viršininkas turėtų būti pasiruošęs svarbiam susitikimui. Daugiafunkcinė automobilių trasa bus tikras malonumas nuotykių ieškantiems mažiesiems tyrinėtojams. Norėdami įveikti visą kelią, turite tinkamai naudoti mygtukus ir rankenėles. Atrodo lengva užduotis? Taip tik atrodo. Patikrinkite ir įsitikinkite patys. Kertant trasą Jūsų laukia daugybė kliūčių pavarų pavidalu arba pakeliamas tiltas. Iššūkis visiems ir laiku gaukite pagalbos tarnybas. Galite būti tikri, kad linksmybės niekada nesibaigs. Žaidimas su trasa yra ne tik fantastinis nuotykis, bet ir tinkamo vaiko vystymosi palaikymo forma, be to, jis turi stresą mažinantį poveikį. Žaisdamas vaikas ne tik lavins rankinius įgūdžius, bet ir praktikuos loginį mąstymą. Ryškios, sočios spalvos pritrauks mažylio dėmesį ir paskatins žaisti. Taip pat galite būti tikri, kad nepamiršome svarbiausio - vaiko saugumo žaisdami. Žaislas neturi aštrių elementų ir buvo sukurtas naudojant aukštos kokybės plastiką. Kliūčių ruožas yra begalinis malonumas visai šeimai, kupinas naujų staigmenų.

 

Trasa;

Policijos automobilis;

Priešgaisrinės transporto priemonės;

Autobusas;

Automobilis;

Trasa: 36 x 27 x 20cm;

Žaislinis automobilis: 3,5 x 2 x 2 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti