RMZ Didelė Top Turbo lenktynių trasa vaikams 8+ Nuotoliniu būdu valdomi automobiliai + interaktyvios funkcijos

-40%
RMZ Didelė Top Turbo lenktynių trasa vaikams 8+ Nuotoliniu būdu valdomi automobiliai + interaktyvios funkcijos
Padidinti+
69,99€
115,00€
Sutaupote: 45,01€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Didžiulė 1:43 mastelio lenktynių trasa bus nepamirštama Kalėdų ar gimtadienio dovana vaikams nuo 8 metų. Jau dabar bus smagu surinkti pačią trasą, kuri gali būti iki 3 skirtingų formų. Be to, žaisle yra interaktyvių efektų.

Prikabintų, nuotoliniu būdu valdomų automobilių lauks daugybė kliūčių, pavyzdžiui, kalvos, staigūs posūkiai ir 360 laipsnių kilpos. Būkite atsargūs, kad nenukristumėte nuo trasos ir pasiektumėte finišo liniją.

Rinkinyje yra 2 lenktyniniai automobiliai, valdomi nuotoliniu būdu nuotolinio valdymo pulteliais. Originalios formos valdikliai viršuje turi mygtukus, kuriais, be tradicinių vairavimo funkcijų, galima įjungti interaktyviąsias funkcijas.

Pirmuoju mygtuku įjungiami trasoje esančių automobilių LED žibintai. Antrasis mygtukas įjungia automobilių garso efektus, t. y. greitėjimo ir veikiančio variklio garsą.

Kad lenktynės teiktų didesnį malonumą ir būtų užtikrintas automobilių saugumas, juose sumontuotos kietos guminės padangos, užtikrinančios geresnį sukibimą su žeme. Be to, posūkių trasos apsaugotos geltonais barjerais.

Didelė lenktynių trasa suteiks vaikams daug džiaugsmo ir malonumo. Visą rinkinio turinį, įskaitant matmenis, rasite toliau:

trasa su konstrukcinėmis dalimis - apie 200 x 120 x 36 cm,
automobilis - apie 10 x 4,5 x 2,5 cm,
2 valdikliai,
bėgių kelio maitinimo šaltinis,
dekoratyviniai lipdukai,
instrukcijos,
pakuotė - apie 61 x 39 x 20 cm.

Translated with DeepL.com (free version)

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti