Vystymo kilimėlis UBBI Pilkas

-32%
Vystymo kilimėlis UBBI Pilkas
Padidinti+
14,99€
21,99€
Sutaupote: 7,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Minkštas, patogus nešiojamasis pervystymo kilimėlis supakuotas į maišelį, kurį galite įsidėti į kūdikio daiktų maišelį arba silikoniniu dirželiu pritvirtinti prie rėmo ir nešiotis su savimi, kai tik prireiks;

Pervystymo kilimėlis idealiai tinka išvykoms, viešiesiems tualetams ar svečiuojantis pas giminaičius, kad kūdikiui būtų patogu, higieniška ir saugu, o baldai apsaugoti nuo nešvarumų;

Išorinę kilimėlio dangą lengva išlaikyti švarią;

Prireikus ją galima nuvalyti drėgnu audiniu, kempine ar šluoste;

Išskleistą kilimėlį galima naudoti ir kaip antklodę;

Sulankstytas jis užima labai mažai vietos;

Kartu su juo rankinėje galite laikyti drėgnas servetėles, kremus, raktus ar telefoną;

Išskleisto vystymo kilimėlio matmenys: 40cm x 53cm;

Sulankstyto vystymo kilimėlio matmenys: 18cm x 20cm;

Įpakavimo / maišelio matmenys: 23cm x 30cm x 2,5cm;

Amerikiečių prekės ženklas Ubbi 2011 m. sukūrė pirmąją plieninę sauskelnių šiukšliadėžę. Tai buvo novatoriškas kūdikių sauskelnių šalinimo sprendimas, dėl kurio įmonė pelnė tarptautinį pripažinimą. Dabar ji plečia savo asortimentą, įtraukdama kūdikių maitinimo ir maudymo gaminius bei priedus, naudingus keliaujantiems tėvams. Visi "Ubbi" gaminiai yra unikaliai suprojektuoti šiuolaikiniams tėvams, ieškantiems naujoviškų, stilingų ir funkcionalių kūdikių gaminių.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 136645
  • Gamintojas: Ubbi
  • Kietas pagrindas: nėra
  • Amžius: Mėnesiai: 0 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti