Vonios žaislas HAPE Pamaitink varlytę, E0209

-1,27€
Vonios žaislas HAPE Pamaitink varlytę, E0209
Padidinti+
24,22€
25,49€
Sutaupote: 1,27€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Ši laiminga varlė mėgsta valgyti vonioje. Vaikai maitindami ją vabzdžių formos dėlionės dalimis išmoks įvairių formų pavadinimus ir sužinos apie varlių mitybą. Taip pat joje galima laikyti kitus vonios žaislus.

Nuimkite varlės pilvą ir padėkite ją ant vandens paviršiaus veidu į viršų, taip pat ji gali būti pritvirtinta prie lygaus paviriaus prisisiurbiančiomis taurelėmis.

Meskite vabzdžius į varlę ir rinkite taškus. Kiek galite pataikyti?

Uždėkite atgal pilvą ir panaudokite jį, kad išrūšiuotumėte sraiges, bites, drugelius ir boružes. Kiekvienas vabzdys turi savo atskirą dėlionės dalį ir gali būi pripildyas vandeniu. 

Rinkinyje yra apskritimo, pusapskritimio, trikampio ir drugelio formos su vabzdžių piešinėliais

Kai maudynės bus baigtos, sudėkite vabzdžius ir kitus vonios žaislus į tinklą, kad jie nuvarvėtų ir pritvirtinkite varlę prie sienos.

Rekomenduojamas amžius: nuo 12 mėn.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 81015
  • Gamintojas: Hape
  • Amžius: Mėnesiai: 12 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti