Vaikiškas termosas 3 SPROUTS Sloth Grey

-26%
Vaikiškas termosas 3 SPROUTS Sloth Grey
Padidinti+
29,99€
39,99€
Sutaupote: 10,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

"3Sprouts" maisto termosas - tai puikus būdas išlaikyti optimalią vaiko maisto temperatūrą;

Plati anga leidžia patogiai pripildyti termosą maisto, o baigus valgyti jį lengvai išvalysite;

Silikoninė pagalvėlė neleidžia vaikiškam maisto termosui nuslysti nuo stalo, o sandarus dangtelis neleidžia išsilieti skysčiams;

Pridedami šaukštas ir šakutė yra praktiški ir saugūs vaikams;

Vaikiškas maisto termosas yra puikus priedas ikimokyklinukams, moksleiviams, taip pat tėvams, vedantiems vaikus pasivaikščioti ar į kelionę;

Spalvingas dizainas paskatins jūsų mažylį valgyti;

Termosas saugus vaikams, jame nėra švino, ftalatų ir BPA;

Talpa 330 ml;

3 Sprouts yra Kanados bendrovė, kurios specializacija - namų apstatymo gaminiai. Kompaniją "3 Sprouts" sukūrė trys draugai, kuriuos sieja meilė vaikams ir unikalių bei modernių gaminių vertinimas. Dirbę dizaino srityje Niujorke ir Toronte tokiose kompanijose kaip "Kate Spade", "Barneys New York" ir "Holt Renfrew", jie buvo įkvėpti sukurti kolekciją, kurióbūtų skirta tiek tėvams, tiek vaikams. Nuo pat "3 Sprouts" gimimo - 2007 m. pavasarį - bendrovė džiaugiasi galėdama aptarnauti klientus, kuriems yra svarbūs gero dizaino gaminiai kūdikiams. Gamintojai mėgsta "3 Sprouts" prekės ženklą, kuris leidžia jiems patirti didelį džiaugsmą kuriant gaminius, kurie tinka bet kokiems namams. 3 Sprouts palieka šypseną kiekvienam, kuris pamato gaminius.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti