SEQUIN ART Blizgučių meno paveikslėlis Tiger Scratch 25x34cm 1815 Smoogles

SEQUIN ART Blizgučių meno paveikslėlis Tiger Scratch 25x34cm 1815  Smoogles
Padidinti+
24,99€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Sukurkite nuostabų blizgantį tigro paveikslėlį, naudodami šį fantastišką kūrybinį rinkinį iš serijos Sequin Art Smoogles, tinkantį 6 metų ir vyresniems vaikams. Pasirinkite gerą plokščią paviršių ir išdėliokite ant jo blizgučių prisegimo medžiagas. Dėžutės priekinę dalį padėkite vieną šalia kitos kaip spalvinį orientyrą. Ant galinio lapo atspausdinti spalvoti apskritimai, rodantys, kur prisegti blizgučius. Uždėkite jį ant polistireninio pagrindo taip, kad gerai priglustų prie kraštų. Pasirinkite blizgučių spalvą ir pradėkite kurti paveikslėlį, įkišdami smeigtuką į blizgučio skylutę. Blizgučių spalvas galima išdėstyti bet kokia tvarka. Rinkinys lavina vaiko rankų darbo įgūdžius ir kūrybiškumą.

Pakuotės turinys:

  • paketėliai su spalvotais blizgučiais,
  • paketėliai su smeigtukais,
  • pagrindo lapas,
  • polistireno pagrindas,
  • instrukcijos lenkų kalba.

Pakuotės matmenys: 28x37,5x4cm

Paveikslėlio matmenys: Dydis: 25x34cm

Siužetai: Siužetai su gėlėmis, serijos Nr.

Amžius: 6+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti