Drėgnų servetėlių konteineris UBBI Pantone Yellow

-34%
Drėgnų servetėlių konteineris UBBI Pantone Yellow
Padidinti+
19,99€
29,99€
Sutaupote: 10,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Ubbi drėgnų servetėlių talpyklėlė, kurios sandarus dangtelis ilgiau išlaiko laikomus produktus šviežius ir drėgnus;

Tiesiog pakelkite dangtelį, įdėkite į vidų mėgstamas servetėles, švelniai išstumdami pirmąją, tada viską užveržkite ir sandariai uždarykite;

Neslystantis pagrindas palengvina servetėlių išėmimą;

Dėl šių savybių konteinerį galima naudoti net viena ranka;

Dozatoriuje likusį servetėlių kiekį galima kontroliuoti per šone esantį langelį - tai reiškia, kad servetėlių talpyklos visai nereikia atidaryti;

Dizainerio kurtas dizainas ir madinga "Pantone" spalva;

Be PVC, BPA ir ftalatų;

Pakuotės matmenys: 21cm x 11cm x 12cm;

Amerikiečių prekės ženklas Ubbi 2011 m. sukūrė pirmąją plieninę sauskelnių šiukšliadėžę. Kūdikių sauskelnių atliekų šalinimo procese tai buvo proveržio sprendimas, dėl kurio įmonė tapo atpažįstama visame pasaulyje. Dabar ji plečia savo asortimentą, įtraukdama kūdikių maitinimo ir maudymo gaminius bei aksesuarus, naudingus keliaujantiems tėvams. Visi "Ubbi" gaminiai yra unikaliai sukurti šiuolaikiniams tėvams, ieškantiems naujoviškų, stilingų ir funkcionalių kūdikių gaminių.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti