SPOKEY Riedlentė FISH blue 940467

-32%
SPOKEY Riedlentė FISH blue  940467
Padidinti+
54,99€
79,99€
Sutaupote: 25,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Spokey FISH riedlentė su šviečiančiais ratais:

- Sukurta greitam važiavimui - užtikrina puikų stabilumą ir leidžia išvystyti didžiausią greitį,

- turi didelius, patvarius 90A kietumo poliuretano ratukus, kurie puikiai amortizuoja smūgius ir slopina vibraciją, taip pat važiuojant suteikia švytėjimo efektą,

- įrengti aukštos kokybės ABEC-5 angliniai guoliai, atsparūs itin didelėms apkrovoms,

- gali tilpti net į kuprinę.

Tai lengvas (sveria vos 2,1 kg), praktiškas ir, svarbiausia, kompaktiškas įrenginys, skirtas mėgstantiems banglentes parkuose ir ant asfaltuotų paviršių.

Spokey FISH Fiszka yra greitas, stabilus ir saugus, nes naudojami dideli (60 x 45 mm), poliuretano (PU) ratai, kurių kietumas 90A. Šis derinys leidžia išvystyti didelį greitį išlaikant tinkamą sukibimą ir sugeriant vibracijas, atsirandančias judant nelygiu paviršiumi. Naudojant poliuretaną užtikrinama, kad ratai dėvėsis labai lėtai, nes tai itin atspari dilimui medžiaga. Be to, važiuojant ratai šviečia, todėl ne tik traukia akį, bet ir suteikia dar daugiau džiaugsmo (šviesos diodai įsižiebia dėl guolių trinties, kuri sukuria elektros krūvį). Universalūs, aukštos kokybės ABEC-5 Carbon guoliai yra ir patvarūs, ir greiti, todėl riedlentė Spokey FISH puikiai tinka važinėti tiek nelygia danga, tiek lygiu asfaltu.

Su riedlente Spokey FISH dėl ypatingos konstrukcijos ir medžiagų galite judėti itin greitai. Ji mažesnė ir lengviau manevruojama nei klasikinės riedlentės, be to, pagaminta iš polipropileno (PP), kuris yra patvaresnis už medį. Ji sukurta riedlenčių sporto mėgėjams, kurie taip pat vertina nedidelį riedlentės dydį ir mažą svorį (vos 2,1 kg). Dėl neįtikėtinai kompaktiškų matmenų (56x15 cm) ji puikiai tinka kaip transporto priemonė! Ją visada galėsite turėti po ranka ir lengvai pasiimti su savimi tiesiog bet kur. Ji neužima daug vietos, todėl lengvai telpa į lagaminą ar net kuprinę.

Techniniai duomenys:

medžiaga: polipropilenas (PP)

dydis: 56x15x10 cm

sunkvežimis: 3,25, aliuminis, be dažų

Ratai: 90A PU, 60x45 mm

guoliai: ABEC-5 Carbon

svoris: 2,1 kg

maksimalus naudotojo svoris: didžiausias leistinas svoris 100 kg

atitiktis standartui: EN 13613

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti