Keramikos rinkinys Clementoni My Pottery Lab 18741

-38%
Keramikos rinkinys Clementoni My Pottery Lab 18741
Padidinti+
34,99€
55,99€
Sutaupote: 21,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Žaislas visiems vaikams, mėgstantiems lipdyti ir lavinti savo rankų darbo įgūdžius bei kūrybiškumą;

Sukama lėkštė ir pridedami įrankiai leidžia lengvai ir smagiai kurti bei dekoruoti puodus ir kitus objektus;

Reikalingos keturios 1,5 V C/LR14 baterijos (į komplektą neįeina);

Skirta vaikams nuo 7 metų amžiaus;

Rinkinyje yra plastikinis pagrindas su dažų palete, elektroninis modulis, maitinimo mygtukas, daugiafunkciniai įrankiai, sukamoji plokštelė, plastikinė kūgio forma, dedama ant besisukančios plokštės, formelės moliui išpjauti (kvadrato ir trikampio formos), plastikiniai kaiščiai, skirti sukamajai plokštei, modeliavimo mentelių laikiklis, modeliavimo mentelė, kurios viena pusė lygi, o kita - banguota, riešo atrama, ratukų pjovimo linijai pritvirtinti, molio pakuotė (250 g), šeši indeliai plakatinių dažų, neslystančios guminės kojelės, teptukas, volelis mišiniui paskirstyti, iliustruotos instrukcijos;

Pakuotės matmenys: 45,5 x 31,5 x 11,5 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti