SPIN MASTER Piniginė Gyvūnėliai pakabukai 2pak 6066718

-29%
SPIN MASTER Piniginė Gyvūnėliai pakabukai 2pak 6066718
Padidinti+
19,99€
27,99€
Sutaupote: 8,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Pritaikykite savo įvaizdį su 2 pakuotėmis Purse Pets Luxey pakabukų.

Šiuose kolekciniuose 2 vnt. rankinių pakabukų (puikios dovanos mergaitėms) yra itin mielų kawaii įkvėptų gyvūnų detalių, madingų apdailos elementų ir išraiškingų lęšių akių, kad jie atrodytų gyvi.

Paslėpti dėžutėse - staigmena, kurį Luxey Charms personažą gausite. Išvyniokite pakabuką ir pakreipkite personažą į šoną, kad pamatytumėte, kaip juda jo akys.

Kiekvieno personažo akys turi unikalų raštą, atskleidžiantį jo veržlią asmenybę. Atraskite tokius gyvūnus kaip vienaragiai, žuvys, drambliai, triušiai ir kt. su tokiais apdarais kaip įterpti blizgučiai, perlamutriniai dažai, blizgantys pelekai, monograminė žvynelinės tekstūra ir kt.

Yra net itin reta metalinio aukso spalvos katė, tiekiama su išskirtine Purse Pets pakabuko apyranke, kurią galėsite nešioti.

Kiekvienas stilingas Luxey pakabuko personažas turi metalinę grandinėlę, todėl jį galite prisegti prie Purse Pets rankinės, raktų arba nešioti kaip kuprinės pakabuką.

Kad būtų daugiau staigmenų, Luxey pakabukai atsidaro kaip medalionas ir atskleidžia paslėptą kompaktinį veidrodėlį, kuriame galite akimirksniu pasitikrinti savo išvaizdą, o viduje rasite vietos, kur galėsite laikyti savo brangiausius lobius.

Tarp daugiau nei 12 Luxey žaislų-siurprizų mergaitėms, kuriuos galima rinkti, yra pakabukas kiekvienai nuotaikai, įskaitant retus ir itin retus personažus (kiekvienas žaislas parduodamas atskirai).

Purse Pets interaktyvūs žaislai vaikams yra puikios gimtadienio dovanos, kalėdinės dovanos, smulkmenos ar dovanos 5 metų ir vyresnėms mergaitėms bet kokia proga.

Išreikškite savo stilių ir papildykite savo įvaizdį su Purse Pets Luxey 2 pakuočių pakabukais.

Siunčiama atsitiktine tvarka. Kaina už 1 vnt.

Pakuotės matmenys: 14,5x15x5,5 cm

Amžius: 5+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti