NICI 49150 Pliušinis ūdros talismanas Oda 20cm kabantis ŽALIA

-27%
NICI 49150 Pliušinis ūdros talismanas Oda 20cm kabantis ŽALIA
Padidinti+
29,99€
40,99€
Sutaupote: 11,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Pliušinė ūdra, su kuria galima žaisti, glaustytis ir mylėti. Garbanotas rudos ir smėlio spalvos pliušinis kailis, mažytės pliušinės ausys, juoda nosis su ūseliais, žavios NICI sagų akys ir ilga ūdros uodega daro Odą žavinga pliušine drauge. Pūkuota NICI kabančios formos ūdra pagaminta iš aukštos kokybės NICI pliušo su gražiomis detalėmis ir džiugina mažus ir didelius ūdrų gerbėjus kaip unikalus žaidimų draugas. Oda ūdra yra NICI GREEN produktų pasaulio dalis. NICI GREEN gaminiuose naudojame beveik vien tik pliušą ir užpildus, pagamintus iš perdirbtų medžiagų. Šiuo tikslu daugiausia seni PET buteliai perdirbami į RPET.

Pasivaikščiokite po mišką su pūkuotu pliušiniu miško draugu. Žavūs personažai, su kuriais galima žaisti ir kuriuos galima pamilti, ir daugybė spalvingų dovanų apie miško gyventojus iš NICI privers jus norėti nuotykių miške, o taip pat nuteiks darželiui ir pradinei mokyklai.

Rekomenduojama skalbti 30 laipsnių temperatūroje, naudojant švelnaus audinio skalbimo programą.

Gaminio matmenys: 20x10x9 cm

Amžius: 0+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti