STNUX Creative Studio spalvinimo talismanas triušis 7885

-21%
STNUX Creative Studio spalvinimo talismanas triušis  7885
Padidinti+
19,99€
24,99€
Sutaupote: 5,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Kūrybinis rinkinys - tai puiki galimybė vaikams lavinti vaizduotę ir kūrybiškumą kuriant savo unikalų triušio talismaną. Rinkinyje yra ne tik žavus pliušinis talismanas, bet ir trys skirtingų spalvų dažai bei lipdukai, kurie suteikia vaikams visišką laisvę kurti savo mažąjį draugą. Naudodami dažus vaikai gali žaisti kaip mažieji dailininkai, suteikdami Triušio talismanui unikalių spalvų ir raštų. Tai ne tik būdas lavinti rankų darbo įgūdžius, bet ir išreikšti emocijas bei savo individualumą per meną. Dėl spalvų įvairovės mažyliai gali kurti unikalius kūrinius, atspindinčius jų pačių skonį ir stilių. Papildomas rinkinio elementas - lipdukai, kurie suteikia papildomą kūrybiškumo dozę. Vaikai gali puošti triušio talismaną įvairiomis formomis ir raštais ir sukurti savo svajonių meškiuką. Šis kūrybinis rinkinys ne tik suteikia pramogą, bet ir įvairiapusiškai palaiko vaiko vystymąsi. Mažyliai mokosi žaisdami, kartu lavindami vaizduotę ir meninius įgūdžius. Dėl galimybės personalizuoti triušio talismaną vaikai gali pasijusti tikrais kūrėjais, o jų kūrinys taps unikaliu ir nepakartojamu žaidimų draugu.

Turinys: Triušiukas - tai žaislas, kuris yra skirtas triušiukui ir jo tėveliams:

  • maždaug 20x15 cm dydžio talismanas,
  • dažai išpurškiamose talpyklose,
  • lipdukai,
  • pirštinės.

Pakuotės matmenys: 25x22x9 cm

Amžius: 6+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti