NICI 48200 Doramouse pliušinis krepšio talismanas 18 cm sėdintis ŽALIA

-29%
NICI 48200 Doramouse pliušinis krepšio talismanas 18 cm sėdintis ŽALIA
Padidinti+
24,99€
34,99€
Sutaupote: 10,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Doramas yra aktyvus gyvūnas, mėgstantis klajoti po sodus ir miškus. Savo pilka, į voverę panašia išvaizda ji užkariauja širdis. Jos pūkuotas, minkštas pliušinis kūnas sėdimoje padėtyje yra įvairių pilkų atspalvių, todėl ypač išryškėja jos ryškiai rožinės ausys ir nosis. Dėl ilgos pliušinės uodegos ir žavių akių su NICI mygtukais ji iškart norės žaisti ir glaustytis. Naudojama pliušo medžiaga, taip pat ir užpildas pagaminti iš ekologiškų RPET siūlų, kurie gaunami iš perdirbtų plastikinių butelių. Kolekcija Miško draugai yra NICI žaliosios iniciatyvos dalis.

Mėgaukitės pasivaikščiojimu miške su pūkuotais Forest Friends pliušiniais žaislais. Žavūs personažai, su kuriais galima žaisti ir kuriuos galima pamilti, ir daugybė spalvingų dovanų apie miško gyventojus iš NICI žaislų sukels norą leistis į nuotykių kupiną dieną miške ir nuteiks ikimokyklinio ir pradinio ugdymo įstaigoms.

Rekomenduojama skalbti 30 laipsnių temperatūroje, naudojant švelnaus audinio skalbimo programą.

Gaminio matmenys: 18x10x10 cm

Amžius: 0+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti