NICI 47966 Coaty ostrakodas pliušinis talismanas 30 cm sėdintis ŽALIA

-37%
NICI 47966 Coaty ostrakodas pliušinis talismanas 30 cm sėdintis ŽALIA
Padidinti+
29,99€
46,99€
Sutaupote: 17,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Coaty, žavus meškiukas su nosimi iš kolekcijos Wild Friends, nepaprastai džiugina savo žavingomis veido išraiškomis, žavingomis NICI sagų akimis ir itin pūkuotu įvairių atspalvių pliušiniu audiniu - nuo kreminės iki rudų tonų ir sodrios juodos spalvos. Aukštos kokybės meistriškumas ir detalus unikalaus pliušinio meškiuko su nosimi dizainas skatina žaisti ir glaustytis. Pliušinis meškiukas minkštas, su tankia plaukų giraite, ilga nosimi ir tipiškai dryžuota uodega. Coaty yra ištikimas žaidimų draugas vaikų kambaryje ir kantrus palydovas pasivaikščiojimų metu.

Prisijunkite prie NICI laukinių draugų ir leiskitės į nuotykių kupiną kelionę po laukinę gamtą. Tyrinėkite džiungles, patirkite nuotykių savanoje, keliaukite su jais po Pietų Ameriką ir daugelį kitų egzotiškų pasaulio kampelių. Leiskite savo mielam žaidimų draugui ir daugybei prie jo derančių dovanų nukeliauti į svetimus kraštus.

Kolekcija Laukiniai draugai yra NICI Green, tvaraus NICI gaminių pasaulio, dalis. Visuose NICI Green gaminiuose naudojamos beveik išimtinai perdirbtos medžiagos, daugiausia iš PET butelių.

Rekomenduojama skalbti 30 laipsnių temperatūroje, naudojant švelnių audinių programą.

Gaminio matmenys: 30x16x17 cm

Amžius: 0+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti