Wader Įrankių rinkinys Atsuktuvas Ausų replės Geltonos 91109

-41%
Wader Įrankių rinkinys Atsuktuvas Ausų replės Geltonos 91109
Padidinti+
5,99€
9,99€
Sutaupote: 4,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Įrankių rinkinys Atsuktuvas ausų replės geltonos 91109

Sukurkite savo dirbtuves ! Surinkite daugiau įrankių ir pradėkite meistrauti. Galimybė smagiai pasijuokti imituojant namų meistrą. Jūsų mažylis ne tik jausis atsakingas, bet ir žaisdamas palaikys savo raidą. Žaisdamas jis išmoks meistrauti, lavins rankų darbo įgūdžius ir pažadins smalsumą tyrinėti pasaulį.

Duotame rinkinyje yra atsuktuvas, paspaudus mygtuką gręžtuvas pradeda suktis. Norėdamas apsisaugoti nuo triukšmo, meistras turi galimybę dėvėti ausines. Kita vertus, replės leis ištraukti varžtus iš sunkiai pasiekiamų vietų. Visas rinkinys yra geltonos spalvos, puikiai pritaikytas mažoms rankoms. Rinkinys suteiks daug džiaugsmo mažiesiems pagalbininkams smagiai leidžiant laiką "pasidaryk pats".

Sudedamosios dalys:

- atsuktuvas

- ausinės

- žnyplės

Atsuktuvo dydis:

12 cm x 12 cm x 5 cm

Krepšio matmenys:

28 cm x 24 cm x 9 cm

Rinkinys tinka vyresniems nei 3 metų vaikams. Rinkinys turi CE sertifikatą ir atitinka standartą EN 71.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 135759
  • Gamintojas: WADER
  • Amžius: Metai: 3 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti