Tualetinis staliukas Smoby Disney Princess 2in1 su 10 priedų

79,99€
135,00€
Sutaupote: 55,01€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Tualetinis staliukas 2-in-1 Disney Princess iš Smoby pradžiugins kiekvieną mažąją princesę! Dėl savo rožinės spalvos gaminys puikiai derės prie mergaitės kambario interjero;

Staliukas su taburete turi pasukamą veidrodį ir atidaromus stalčius. Tualetinio staliuko viršutinę dalį galima nuimti ir padėti ant kito lygaus paviršiaus, todėl gaminį galėsite pritaikyti pagal savo poreikius. Smoby rinkinį sudaro dešimt priedų, kurie atitiks reikliausių merginų lūkesčius;

 

Pagrindinės savybės:

tualetinis staliukas 2 in 1 su pasukamu veidrodžiu, kėde ir stalčiais;

mergaitiškos spalvos - žaislas pagal originalią Disney princesės licenciją;

žaislų dydis pritaikytas vaikų rankoms;

kompaktiškas dizainas;

skirtas vaidmenų žaidimams;

montuojamas suaugusiųjų;

į rinkinį įeina: tualetinis staliukas su taburete, plaukų juosta, šukos, 5 papuošalai, 2 kosmetikos buteliukai;

 

Smoby yra didžiausias ir populiariausias žaislų prekės ženklas iš Prancūzijos ir vienas geriausių žaislų gamintojų pasaulyje. Prekės ženklo reputacija kalba pati už save, o asortimento platumas ir gaminių įvairovė patvirtina jo statusą. Smoby garsėja įvairiausiais žaislais, tačiau ypatingo dėmesio verti vaikų nameliai, sodo žaislai ir atrakcionai.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 137825
  • Gamintojas: Smoby
  • Prekės tipas: Kosmetiniai staliukai
  • Amžius: Metai: 3 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti