Lopšiukas Lionelo LEONIE PLUS GREY STONE

145,00€
219,00€
Sutaupote: 74,00€
Šią prekę pristatysime nemokamai

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Lionelo Leonie Plus vaikiška lovytė

- 3 viename: nešiojama lovytė, lopšys, savarankiška mažylio lova

- T25 putų čiužinys su užtrauktuku

- Čiužinys nekeičia lygio, kai naudojamas lopšys

- Labai lengva valdyti lopšio funkciją

- 4 guminiai ratukai lengvam judėjimui

- Visą dangtį galima nuimti ir plauti

- Čiužinys su nuimamu užvalkalu

- Atitinka EN 1130; EN16890

- Ypač didelis krepšys aksesuarams po vaikiška lovyte

Vienas iš svarbiausių naujųjų tėvų pasirinkimų - išsirinkti kūdikiui tinkamą lovelę. Tinkamai suprojektuota ir funkcionali lovelė ne tik sukuria saugią vietą miegui ir poilsiui, bet ir palengvina kasdienes tėvų užduotis prižiūrint savo atžalą. Atsižvelgdami į šiuolaikinių tėvų poreikius, sukūrėme Lionelo Leonie Plus Grey Stone 3-in-1 vaikišką lovytę, kurioje sujungtos trys itin praktiškos funkcijos: papildoma lova, lopšys ir savarankiška kūdikio lovelė.

Geros kokybės čiužinys yra pagrindinis sveiko miego elementas! Todėl Lionelo Leonie Plus 3in1 lovytėje panaudojome T25 putų čiužinį, kuris užtikrina optimalią jūsų kūdikio kūno atramą miego metu. Čiužinys pasižymi puikiu elastingumu ir tinkamu kietumu, atitinkančiu jūsų kūdikio poreikius. Kad čiužinys būtų lengvai prižiūrimas ir higieniškas, jis turi patogų užtrauktuku užsegamą užvalkalą, kurį bet kada galima nuimti ir išskalbti rankomis. Čiužinys lopšio funkcijoje nekeičia lygio. Standartiniai tokio tipo gaminiai supasi ant skersinių, todėl čiužinys, ant kurio guli vaikas, neišlaiko lygio. Jis nėra stabilus ir krenta į šonus. Mūsų lovelėje nešiojamasis lopšys juda horizontaliai, todėl kūdikis yra visiškai saugus ir patogus.

Vaikiška lovytė 3 viename - tai papildoma lova, lopšys ir savarankiška kūdikio lovytė.

- Vaikiška lovytė-lova

Dėl nuimamų šoninių ir surinkimo diržų lovelę galima naudoti bendro miego režimu, t. y. miegoti kartu su vaiku. Ši funkcija ne tik leidžia naktį artimai bendrauti su mažyliu, bet ir yra tiesiog labai patogi tėvams, nes palengvina naktinę priežiūrą ir maitinimą. Reguliuojant lovytės aukštį, ją galima tiksliai pritaikyti prie tėvų lovos lygio.

- Lopšys

Po gimimo naujagimis pripranta prie gimdykloje esančių sąlygų, įskaitant tolygų supimą, kuris tapo jo natūralia, saugia aplinka. Kūdikiai mėgsta švelnų supimą, kuris leidžia jiems nusiraminti ir greitai bei ramiai užmigti. Lionelo Leonie Plus lovytė atitinka šiuos poreikius - joje įmontuota lopšio funkcija, kuri švelniai ir ramiai leidžia supti kūdikį.

ir įsuka jūsų mažylį į palaimingą poilsio būseną.

- Laisvai pastatoma lovytė

Vaikišką lovelę galima naudoti kaip savarankišką, nepriklausomą kūdikio lovelę. Tiesiog pritvirtinkite šoną ir mėgaukitės specialiai jūsų mažylio patogiam miegui sukurta erdve.

Sukurta atsižvelgiant į kūdikio saugumą ir tėvų patogumą

- Novatoriškas lopšio funkcijos veikimas

Užrakinimo mygtukai yra lengvai pasiekiamoje vietoje. Norėdami įjungti lopšio funkciją arba užblokuoti supimą, tiesiog paspauskite fiksavimo mygtukus.

- Čiužinys lopšio funkcijoje nekeičia lygio

Lopšelyje-lovelėje lopšys juda horizontaliai, todėl užtikrinamas visiškas kūdikio saugumas ir komfortas.

- T25 putų čiužinys

Garantuoja optimalią atramą jūsų vaiko kūnui miegant. Čiužinys pasižymi puikiu elastingumu ir tinkamu kietumu, pritaikytu prie kūdikio poreikių.

Mobilumas ir patogumas

- 4 ratukai

Vaikiška lovytė turi keturis guminius ratukus. Jie palengvina baldo judėjimą po kambarį, taip pat suteikia galimybę jį naudoti bet kur. Guminiai ratukai apsaugo grindis nuo įbrėžimų ar pažeidimų.

- Erdvus laikymo krepšys

Po vaikiška lovute yra labai didelis krepšys priedams. Šis praktiškas priedas yra puiki vieta sauskelnėms, drabužėliams, žaislams ir kitiems būtiniausiems kūdikio reikmenims laikyti. Taip viskas visada bus po ranka, o erdvė aplink lovytę išliks tvarkinga ir organizuota.

Protingi ir funkcionalūs sprendimai

- Reguliuojamas čiužinio kampas

Čiužinys pakreipiamas dviem lygiais. Tai ypač naudinga, jei jūsų mažylis turi problemų su snauduliu ar sloga.

- Tinkliniai įdėklai

Dideli tinkliniai įdėklai užtikrina puikią ventiliaciją, kuri yra labai svarbi norint palaikyti optimalias miego sąlygas.

- Galima skalbti

Visą užvalkalą ir čiužinį galima nuimti ir skalbti. Rekomenduojame skalbti rankomis.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti