SPIN MASTER Rubiko kubas - Jungtis gyvatė 6064893 p4

-22%
SPIN MASTER Rubiko kubas - Jungtis gyvatė 6064893 p4
Padidinti+
24,99€
31,99€
Sutaupote: 7,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Rubiko kubas - jungtis Snake Spin Master.

Leiskite vaikui lavinti motorinius ir mąstymo įgūdžius, lavinti rankų darbą ir vaizduotę. Rubiko gyvatė yra žaislas su 24 prizmės formos pleištais. Pleištai sujungti spyruokliniais varžtais taip, kad juos galima sukti, bet negalima atskirti. Sukant Rubiko gyvatė gali būti tiesios linijos, kamuolio, šuns, anties, stačiakampio, gyvatės ir daugelio kitų išradingų formų bei figūrų. Naudodami šį dvigubos gyvatės rinkinį, galite sujungti dvi ar daugiau gyvatėlių ir sukurti išradingus kūrinius, pavyzdžiui, triušį, kobrą, dinozaurą ar omarą! Kuo daugiau jungiamų gyvatėlių, tuo daugiau begalinių galimybių šioje 3D dėlionėje. Ši išmanioji dėlionė yra puiki dovanų idėja įvairaus amžiaus žmonėms arba dovana visiems, kurie mėgsta iššūkius. Žaidimas su Rubiko kubu sukelia didžiulę priklausomybę.

Produkto savybės:

  • - Kubo dėliojimas daro įtaką smegenų stimuliacijai ir loginiam mąstymui,
  • - mokomasi susikaupti ir lavinami mąstymo bei judėjimo įgūdžiai,
  • - malonus loginis žaislas tiek jaunesniems, tiek vyresniems vaikams, mėgstantiems loginius galvosūkius.

Pakuotės matmenys: 13x19,5x4,5 cm

Amžius: 8+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti