MELISSA & DOUG Mine to Love lėlės žaidimų kilimėlis 16el 41706

-36%
MELISSA & DOUG Mine to Love lėlės žaidimų kilimėlis 16el 41706
Padidinti+
49,99€
76,99€
Sutaupote: 27,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Šiame 16 dalių žaidimų rinkinyje yra viskas, ko reikia vaikams, kad jie galėtų pradėti žaisti su savo mėgstamomis lėlėmis ir meškiukais. Minkštas žaidimų kilimėlis su apverčiamais šonais suteikia lėlėms jaukią vietą žaisti. Ant dviejų pakopų gimnastikos aikštelės galima pakabinti tris margaspalvius ir veidrodinius žaislus, o vaikai gali bendrauti su savo mielaisiais mažyliais su žavinga zuikučio lėle, mini fėja, ABC-123 medinėmis kaladėlėmis, mediniu trijų žiedų krautuvėliu ir tekstūriniu kamuoliu. Daugkartinio naudojimo dvipusėje veiklos kortelėje pateikiami žaidimų pasiūlymai ir mokoma Itsy-Bitsy Spider rankų judesių. Su žaislais Mine to Love 3 metų ir vyresni vaikai gali mokytis apie suaugusiųjų vaidmenis ir atsakomybę, kartu be galo smagiai rūpindamiesi savo mažyliais. (Lėlės ir gyvūnai į šį rinkinį neįeina).

Savybės:

  • 16 dalių realistiškų žaidimų priedų, tinkančių lėlėms ir pliušiniams gyvūnams.
  • Į komplektą įeina žaidimų kilimėlis, dviejų dalių sporto salė, 3 nuimami pakabinami žaislai, lėlė zuikutis, medinė 3 žiedų dėlionė, 3 medinės ABC-123 kaladėlės, tvirtas tekstūrinis kamuolys, pasakų knygelė, dvipusė daugkartinio naudojimo veiklos kortelė.
  • Lipnūs skirtukai pritvirtina sporto salę prie dvipusio medžiaginio žaidimų kilimėlio; padėkite kilimėlį lygiai arba išskleiskite šonus.
  • Mine to Love priedai skatina empatiją ir padeda vaikams išreikšti save, kartu mokantis apie suaugusiųjų vaidmenis ir atsakomybę.

Pakuotės matmenys: 26,5x10x26,5 cm.

Amžius nuo 3 metų

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti