Monster High Lėlė Monster High Frankie Stein HHK53

-32%
Monster High Lėlė Monster High Frankie Stein HHK53
Padidinti+
49,99€
72,99€
Sutaupote: 23,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Prasidėjo mokslo metai ir Monster High mokiniai grįžta į klases su siaubingai madingu stiliumi. Lėlė Frankie Stein, vilkinti languotą sijoną, žaibo raštą turinčią palaidinę ir liemenę, daro įspūdį. Įelektrinantys aksesuarai - platforminiai bateliai, grandininis diržas, akiniai nuo saulės, auskarai ir plaukų segtukai su žaibo motyvu. Frankie Stein stilių papildo sportinė striukė ir tokie aksesuarai kaip žaibo formos kuprinė, fotoaparatas, pica ir išmanusis telefonas. Šuo Kotosas įkvepia sugalvoti istorijas apie draugystę iki grabo lentos. Dėl liemens, alkūnių, riešų ir kelių lanksčių taškų galite nustatyti Frankie Stein dinamiškomis pozomis, pasiruošę išgąsdinti. Vaikai nuo 4 metų amžiaus gali rinkti visas Monster High lėles (parduodamos atskirai) ir kurti savo baisias istorijas su visu būriu draugų.

Sudėtis:

  • 1 lėlė Frankie Stein su drabužiais, batais ir aksesuarais,
  • 1 gyvūno figūrėlė,
  • 1 kuprinė,
  • 1 akiniai,
  • 1 pica,
  • 1 fotoaparatas su 2 nuotraukomis,
  • 1 išmanusis telefonas,
  • 1 papildomą striukę.

Pakuotės matmenys: 24x33x6,5 cm

Amžius: 4+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti