Na!Na!Na! MGA Na! Na! Na! Surprise Mini kuprinės žaislinis rinkinys Khloe Kitty 592341

-35%
Na!Na!Na! MGA Na! Na! Na! Surprise Mini kuprinės žaislinis rinkinys Khloe Kitty 592341
Padidinti+
39,99€
60,99€
Sutaupote: 21,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack Khloe Kitty - tai madinga kuprinė ir lėlės rinkinys su mėlynos katytės motyvu. Minkšta liesti, flokuota mėlynos spalvos kuprinė turi nuostabų gyvūno motyvą. Jos priekyje yra smailėjančios ausys ir mielos akys. Atidarykite kuprinę ir atrasite nuostabią slaptą vietą savo lėlei. Lėlė yra 10 cm dydžio, prie jos pridedama unikali apranga ir batai, įkvėpti gyvūno katino. Su ja galima žaisti įvairiais būdais, įskaitant jos aprengimą ir ilgų plaukų modeliavimą. Kuprinė yra puiki vieta visiems rinkinio aksesuarams laikyti ir bus puikus stiliaus aksesuaras. Ši Na! Na! Na! Surprise Mini Backpack puikiai tiks kiekvienai mergaitei, mėgstančiai įdomius aksesuarus.

Turinys:

  • 1 mini kuprinė,
  • 1 mini lėlė Khloe Kitty,
  • 1 apranga,
  • 1 pora batų,
  • 1 lėlės stovas,
  • 1 inkstas.

Pakuotės matmenys: 19x20x9,5 cm

Amžius: 3+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti