LEGO 60392 CITY Policijos motociklas - automobilių gaudynės p4

-22%
LEGO 60392 CITY Policijos motociklas - automobilių gaudynės p4
Padidinti+
14,99€
18,99€
Sutaupote: 4,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Sužadinkite vaikų vaizduotę padovanodami jiems šį veiksmo kupiną rinkinį. LEGO® City policijos motociklas - automobilių gaudynės (60392) turi policijos persekiojimo motociklą ir banditų sportinį automobilį. Tereikia pridėti policininko ir bandito minifigūrėles, žaislinių pinigų ir lakią dozę vaizduotės, kad galėtumėte valandų valandas mėgautis puikia pramoga.

Interaktyvios instrukcijos paįvairina konstravimą. Rinkinyje yra iliustruotos instrukcijos ir LEGO Builder programėlė - skaitmeninis įrankis, leidžiantis priartinti ir pasukti modelį, padeda vaikams konstravimo metu įsivaizduoti kiekvieną modelį iš visų perspektyvų ir paįvairina žaidimą.

Žaislai, skatinantys vaizduotę. Su LEGO City rinkiniais vaikai bus pačiame veiksmo centre. Juose gausu tikroviškų transporto priemonių, detalių pastatų ir neįprastų veikėjų, todėl jie skatina vaizduotę žaisti vaidmenimis ir kurti savo istorijas.

Smagu vaikams nuo penkerių metų - LEGO® City policijos motociklas - automobilių persekiojimo rinkinys (60392) garantuoja valandų valandas įdomių pramogų.

Kas yra dėžutėje? - Rinkinyje yra viskas, ko reikia vaikams, kad jie galėtų sukonstruoti policijos motociklą ir vagies sportinį automobilį, taip pat policininko ir bandito minifigūrėlės.

Savybės ir funkcijos - vaikai gali prie policijos motociklo pritvirtinti antrankius.

Dovana gimtadienio ar kita proga - šis LEGO® City policijos rinkinys skirtas penkiamečiams ir vyresniems vaikams, mėgstantiems išradingai žaisti vaidmenimis.

Matmenys - sportinio automobilio modelis yra 4 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 5 cm pločio.

LEGO® priedai - rinkinyje yra žaislinis banknotas ir antrankiai.

Spausdinamos ir skaitmeninės konstravimo instrukcijos - išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtoje LEGO® Builder programėlėje vaikai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti konstruojamą modelį.

Pasaulio tyrinėjimas žaidžiant - kūrybiškas žaidimas su LEGO® City rinkiniais lavina vaikų motorinius įgūdžius ir didina jų pasitikėjimą savimi.

Kokybės garantija - visi LEGO® elementai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, visada dera tarpusavyje ir iš jų malonu konstruoti - ir taip yra nuolat nuo 1958 m.

Pirmiausia saugumas - kaladėlės ir kitos LEGO® rinkinių dalys yra numetamos, kaitinamos, traiškomos, sukamos ir išbandomos daugeliu kitų būdų. Todėl galite būti tikri, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti