LEGO 76993 SONIC THE HEDGEHOG Sonic vs. Dr. Eggmanas ir robotas Mirties kiaušinis p4

-41%
LEGO 76993 SONIC THE HEDGEHOG Sonic vs. Dr. Eggmanas ir robotas Mirties kiaušinis p4
Padidinti+
79,99€
135,00€
Sutaupote: 55,01€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Su LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggman ir Mirties kiaušinio robotas (76993) rinkiniu aštuonerių metų ir vyresniems vaikams vaikai gali susiburti į komandą ir kartu su Soniku įvykdyti misiją. Pagrindinis Soniko priešas Dr. Eggmanas ir jo tarnas Cubotas pagrobė gyvūnus, kad pagerintų savo išradimų veikimą. Vaikai gali paleisti Soniko greičio kamuolį ir nugalėti daktarą Eggmaną, o tada ištyrinėti tyrimų stotį ir surinkti kitai misijai reikalingą informaciją.

Veiksmo kupina pramoga Vaikai gali naudoti greičio kamuolį ir paleidimo įrenginį, kad galėtų judėti aukštyn rampa ir tarp smaigalių. Mirties kiaušinio robotas turi nuimamą kapsulę su gyvūnais, kuriuos Dr. Eggmanas naudoja jo maitinimui. Juos galima išstumti ir išgelbėti, kai Sonikas greičio kamuoliuku pataikys tiesiai į Dr. Eggmaną.

Daugiau žaidimo galimybių LEGO Sonic the Hedgehog™ serijos rinkiniai užtikrina greitą veiksmą ir kūrybišką pramogą. Greitojo ežiuko gerbėjams patiks išradinėti scenas, įkvėptas mėgstamų Soniko nuotykių. Įveikę užduotį, vaikai gali žaisti ir pasirūpinti Soniko draugais gyvūnais.

- Veiksmo žaidimas Soniko gerbėjams - įkvėpkite vaikus nugalėti daktarą Eggmaną žaisdami su LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmanas ir robotas Mirties kiaušinis (76993) rinkiniu, skirtu vaikams nuo aštuonerių metų.

- Šeši veikėjai ir priedai - rinkinyje yra šeši veikėjai, Soniko greičio kamuolys ir daug priedų kūrybiškam žaidimui

- Linksmybių pasaulis - vaikai gali mėgautis greitu veiksmu kovodami su daktaru Eggmanu, kuris sėdi savo mech. Paskui jie gali kurti savo vaizduotės istorijas, prižiūrėdami Soniko draugus gyvūnus.

- Dovana Soniko gerbėjams ir žaidėjams - šis LEGO® Sonic the Hedgehog™ serijos rinkinys yra puiki dovana gimtadienio, Kalėdų ar bet kokia kita proga vaikams nuo aštuonerių metų, mėgstantiems įdomius personažus ir kūrybišką žaidimą

- Matmenys - samanos yra 15 cm aukščio, 13 cm pločio ir 9 cm gylio

- Intuityvios instrukcijos - LEGO® Builder programėlė padės jūsų vaikui konstruoti su įrankiais, leidžiančiais priartinti ir pasukti modelį 3D formatu, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą

- Kūrybiškas žaidimas su Soniku - LEGO® Sonic the Hedgehog™ rinkiniai suteikia greito veiksmo ir kūrybiškų pramogų

- Aukštos kokybės gaminys - visos LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, todėl yra vienodos, visada dera tarpusavyje ir su jomis malonu konstruoti - taip yra nuo 1958 m.

- Pirmiausia saugumas - LEGO® kaladėlės ir kiti elementai yra krentantys, kaitinami, traiškomi, sukami ir išbandomi daugeliu kitų būdų. Todėl galite būti tikri, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti