LEGO 76992 SONIC THE HEDGEHOG Gyvūnų sala Amy p5

-41%
LEGO 76992 SONIC THE HEDGEHOG Gyvūnų sala Amy p5
Padidinti+
64,99€
109,00€
Sutaupote: 44,01€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Septynerių metų ir vyresniems vaikams, mėgstantiems Soniką arba gyvūnus, bus smagu žaisti su LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amys Pet Island rinkiniu (76992).

Vaikai tyrinėja salos peizažą ir padeda Amy ir Tails prižiūrėti savo gyvūnų draugus. Personažai gali nusileisti į baseiną nuo nusileidimo kalnelio, statyti smėlio pilis arba žaisti karuselėje. Daugybė funkcijų, kurias galima atrasti Vaikai gali pasinaudoti pakeliamuoju tiltu ir krioklio spąstais, kad nugalėtų Badniką, kuris nori pavogti gyvūnus. Taip pat yra slaptas praėjimas, vedantis į virtuvę ir miegamąją zoną, kur vaikai gali prižiūrėti išgelbėtus gyvūnus.

Daugiau žaidimo galimybių LEGO Sonic the Hedgehog™ serijos rinkiniai suteikia greito veiksmo ir kūrybiško žaidimo galimybių. Greitojo ežiuko gerbėjams patiks išradinėti scenas, įkvėptas mėgstamų Soniko nuotykių. Įveikę užduotį, vaikai gali žaisti ir rūpintis Soniko draugais gyvūnais.

Kūrybiška pramoga Soniko gerbėjams - įkvėpkite septynmečius ir vyresnius vaikus sugalvoti nuotykius ir gelbėti gyvūnus su LEGO® Sonic the Hedgehog™ rinkiniu Gyvūnų sala Amy (76992)

Šeši veikėjai ir priedai - rinkinį sudaro Amy, Tails, Crabmeat, Picky, Pocky ir Flicky, taip pat priedai kūrybiškam žaidimui

Dvipusis žaidimas - vaikai gali paspęsti spąstus, kad pergudrautų Badniką, ir žaisti vaidmeninius žaidimus, padėdami Amy ir Tails rūpintis salos gyvūnais

Dovana žaidėjams - šis LEGO® Sonic the Hedgehog™ serijos rinkinys yra puiki dovana gimtadienio, Kalėdų ar bet kokia kita proga vaikams nuo septynerių metų, mėgstantiems Soniką, žaidimų žaislus ir gyvūnus

Matmenys - sala yra 12 cm aukščio, 24 cm pločio ir 17 cm gylio

Intuityvios instrukcijos - LEGO® Builder programėlė padės jūsų vaikui konstruoti su įrankiais, leidžiančiais priartinti ir pasukti modelį 3D formatu, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą

Kūrybiškas žaidimas su Soniko draugais - LEGO® Sonic the Hedgehog™ rinkiniai sujungia greitą veiksmą su smagiais veikėjais ir kūrybišku žaidimu vaidmenimis

Aukštos kokybės gaminys - visos LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, todėl yra vienodos, visada dera tarpusavyje ir iš jų malonu konstruoti - taip yra nuo 1958 m.

Pirmiausia saugumas - LEGO® kaladėlės ir kiti elementai yra krentantys, kaitinami, gniuždomi, sukami ir išbandomi daugeliu kitų būdų. Todėl galite būti tikri, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti