COBI 5830 Ginkluotosios pajėgos F-35B Lightning II Karališkųjų oro pajėgų daugiafunkcinis naikintuvas 594 plytos

-41%
COBI  5830 Ginkluotosios pajėgos F-35B Lightning II Karališkųjų oro pajėgų daugiafunkcinis naikintuvas 594 plytos
Padidinti+
64,99€
109,00€
Sutaupote: 44,01€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

F-35®B LIGHTNING II® yra vienvietis daugiafunkcinis naikintuvas, sukurtas korporacijos Lockheed Martin. F-35 B versija yra trumpo kilimo ir vertikalaus tūpimo STOVL orlaivis, skirtas pakeisti iki šiol naudojamus Jungtinių Valstijų jūrų pėstininkų korpuso ir Didžiosios Britanijos RAF bei Karališkojo jūrų laivyno orlaivius.

Naudodami 594 aukščiausios kokybės COBI statybinius blokelius sukonstruosite pažangiausią pasaulyje daugiafunkcinį naikintuvą F-35®B LIGHTNING II®, išleistą pagal Lockheed Martin ginkluotės megakompanijos licenciją. Rinkinys kruopščiai suprojektuotas pagal modeliavimo mastelį 1:48. Specialiai šiam rinkiniui sukurtos kaladėlės padengtos aukštos kokybės atspaudais. Išskirtinė piloto kabina pagaminta labai tikroviškai, ją galima atidaryti, kad viduje tilptų piloto figūrėlė su šalmu ir deguonies kauke su žarna. Įsigydami lėktuvą taip pat sukonstruosite blokų eksponavimo stendą su lentele, ant kurios užrašytas rinkinio pavadinimas!

Dėka intuityvių instrukcijų statyba yra paprasta ir nesukels problemų mažiau pažengusiems konstruktoriams. Rinkinys atitiks aviacijos, karybos ir statybinių kaladėlių entuziastų lūkesčius. F-35 puikiai atrodys jūsų kolekcijoje, nesvarbu, kiek jums metų!

F-35®B LIGHTNING II® pradėtas naudoti nuo 2015 m. ir gali vykdyti artimos paramos misijas, bombardavimą ir tipines naikintuvų oro mūšio užduotis. F-35 yra viršgarsinis orlaivis, kurio aptikimo galimybės skrydžio metu yra sumažintos, jis pasižymi aukšto lygio žvalgybos ir elektroninės kovos pajėgumais - aptikimo, sekimo, nukreipimo ir trukdymo.

Šaudymo ginkluotė - 25 mm kalibro GAU-12/U patranka, sumontuota fiuzeliažo viduje.

Raketinė ginkluotė - iki šešių AIM-120 AMRAAM, AIM-9X Sidewinder arba AIM-132 ASRAAM raketų vidinėse šaudmenų kamerose arba dvi raketos oras-oras ir dvi 455 kg bombos. Antžeminiams taikiniams naikinti gali būti naudojamos JSOW arba GBU-39 SDB bombos (po keturias bombų kamerose), prieštankinės raketos Brimstone, kasetinės bombos arba AGM-88 HARM antiradarinės raketos. Stealth savybių praradimo kaina ginkluotę galima pakabinti iki keturių po sparnu esančių mazgų ir dviejų aerodinaminių sparnų galuose (AIM-9).

Orlaivio projektą bendrai finansuoja Jungtinių Amerikos Valstijų, Jungtinės Karalystės ir kitų šalių, suinteresuotų įsigyti šį aparatą, vyriausybės. Lėktuvą F-35®B LIGHTNING II® sukūrė bendrovė Lockheed Martin, bendradarbiaudama su bendrovėmis BAE Systems ir Northrop Grumman.

594 aukštos kokybės komponentai, kuriuos ES pagamino daugiau kaip 35 metų tradicijas turinti bendrovė, atitinka saugos standartus, taikomus vaikams skirtiems gaminiams, visiškai suderinami su kitų prekės ženklų statybiniais blokeliais, atspausdintos plytos nesideformuoja ir neblunka žaidimo metu ar veikiant temperatūrai, aiškios ir intuityvios instrukcijos, pagrįstos piešiniais ir piktogramomis, 100 % atspausdintos, be lipdukų, piloto figūrėlė, blokų eksponavimo stovas, rinkinio pavadinimo plokštelė, Modelio matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 32,5 cm (12,8) x 21,5 cm (8,5) 10 cm (3,9) Amžius nuo 8 metų

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti