Silikoninis kramtukas SMILY MIA Šviesiai Rožinis

-32%
Silikoninis kramtukas SMILY MIA Šviesiai Rožinis
Padidinti+
10,99€
15,99€
Sutaupote: 5,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Iš malonaus, minkšto maistinio silikono pagamintas kramtukas "Pingvinas" sukurtas pagal mamos krūties ir spenelio formą;

Kramtukas "Never Drop Penguin" yra kramtukas, skirtas kūdikiams ir vaikams, kurie dar tik mokosi paimti daiktus;

Speciali kramtuko viduje paslėpta rankenėlė padeda vaikui patogiai laikyti jį rankoje;

Dėl unikalios formos šis kramtukas puikiai pritaikytas mažoms vaikų rankytėms, todėl jie gali lavinti griebimo refleksus ir lavinti motorinius įgūdžius;

Pagaminta iš aukštos kokybės lankstaus maistinio silikono;
 
Palaiko kūdikio burnos struktūros formavimąsi į sveiką U formą;
 
Galima atšaldyti šaldiklyje;

Galima plauti indaplovėje;
 
Galima sterilizuoti sterilizatoriuje, karštu verdančiu vandeniu ir garais;

Produkto matmenys: 5,3cm x 9,3cm x 11,3cm;

Pakuotės matmenys: 10cm x 10cm x 5,5cm;

"Smily Mia" - tai lūžio momentas vieno tėčio, kuris sukūrė prekės ženklą, pavadintą savo mylimos dukros vardu, gyvenime. Paulius persikėlė į Jungtines Valstijas ir nusprendė įkurti savo įmonę. Kadangi daugiau nei 10 metų dirbo vaikų prekių pramonėje, jis nusprendė savo prekės ženklą skirti vaikams. Taip atsirado "Smily Mia". Kūrimo procesas nebuvo lengvas, nes įgyvendindamas projektą Paulas nuolat dirbo su vaikais. Tačiau jis niekada nepasidavė. Pirmasis "Smily Mia" gaminys buvo kramtukas "Nora narvalas", kurio pavadinimas kilo nuo lėlės Mios pavadinimo. "Tikiuosi, kad "Smily Mia" augs kartu su Mia ir kad vieną dieną galėsiu perduoti ją jai", - sakė Paulas ir pridūrė: - "Jos vardas man primena, kad šis prekės ženklas yra tarsi mano paties vaikas, todėl kiekvienam gaminiui atiduodu savo širdį, kad galėčiau tarnauti kiekvienam vaikui, saugodamas nekaltą ir brangią vaiko šypseną".

.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti