TREFL Krokodilų būtybės medinės kaladėlės 61520 p16

-21%
TREFL Krokodilų būtybės medinės kaladėlės 61520  p16
Padidinti+
19,99€
24,99€
Sutaupote: 5,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Iš aukštos kokybės medžio pagamintas žaislas, skirtas bendram vystymuisi. Komplekte yra pagrindas, kurį sudaro 4 medinės dėlionės su smeigtukais ir 10 spalvotų įvairių formų kaladėlių su skylutėmis. Pridėtoje instrukcijoje pateikiame 8 konstravimo pasiūlymus, tačiau iš tiesų galimybės kurti įvairiaspalves figūrėles yra neribotos! Žaislas skatina žaisti vaidmenimis ir lavina vaizduotę. Skatina smulkiosios motorikos vystymąsi, moko susikaupimo ir loginio mąstymo.

Pakuotės matmenys: 21,0x5,5x16,0 cm

Amžius: 2+

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti