SCHLEICH 13942 Islandijos ponis kumeliukas Arklių klubas

-32%
SCHLEICH 13942 Islandijos ponis kumeliukas Arklių klubas
Padidinti+
10,99€
15,99€
Sutaupote: 5,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Kai kurie žmonės painioja mūsų Islandijos arklio kumelę iš Schleich HORSE CLUB serijos su vienaragiu. Tačiau mūsų išdidaus arklio tėvynė yra Islandija, o ne dangus. Kadangi šioje vulkaninės kilmės šalyje gali būti ir labai šalta, ir labai karšta, kumelaitė žiemą dėvi storą kailį, kurį vasarą nusimeta. Ganykloje ji meistriškai demonstruoja įvairias šukuosenas tiek eidama tölt, tiek inoestringu. Kiti žirgai tiesiog negali atsistebėti.

Šleicho Schleich islandų kumelaitė, kurios numeris 13942, yra unikali figūrėlė, pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, sumodeliuota su dėmesiu detalėms ir kruopščiai nudažyta rankomis. Ji garantuoja pramogą ir vertingus pedagoginius privalumus. Ji puikiai tiks kaip originalus vaiko kambario dekoratyvinis elementas arba kaip ideali dovana bet kuriam žirgų mylėtojui. Be to, tai puikus kolekcinis eksponatas, bet lygiai taip pat puikiai pasitarnaus ir kaip tradicinis žaislas.

Bendrovė Schleich unikalias kolekcines figūrėles gamina nuo 1950-ųjų. Jos filosofija - teikti aukščiausios kokybės gaminius, sukurtus kuo tikroviškiau ir natūraliau, todėl jie turi neįkainojamą edukacinį aspektą. Įmonė siūlo daug teminių serijų, todėl kiekvienas ras ką nors sau.

Gaminio matmenys: 12,4x4x8,7 cm

Amžius: nuo 5 metų

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti