GABBY´S DOLLHOUSE Rinkinys Vaivorykštės spinta

-2,80€
GABBY´S DOLLHOUSE Rinkinys Vaivorykštės spinta
Padidinti+
53,19€
55,99€
Sutaupote: 2,80€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Šis rinkinys – tai nešiojama lėlytės Gabby spinta! Spinta išsiskleidžia į 4 skirtingus blokus, kurie tampa puikiomis fotosesijų erdvėmis! Šį rinkinį privalo turėti kiekvienas serialo „Gabby’s Dollhouse“ fanas! Užsuk į kambarį su kosmetiniu staliuku ir veidrodžiu, kuriame yra trys stilingi perukai ir du jų stoveliai, padaryk lėlytei šukuoseną ir makiažą, o tada skubėk į kambarį su spinta, kur yra trys pakabos ir stalčiukai su dviem skirtingais Gabby drabužių deriniais. Išrinkęs Gabby drabužius, šok ant besisukančio podiumo ir leisk jai demonstruoti madas. Nepamiršk išpakuoti siuntos ir pažiūrėti, koks siurprizas laukia šįkart – visai kaip Gabby daro seriale! Kai lėlytė bus pasiruošusi fotosesijai, ji gali pasinaudoti plastikinėmis kopėčiomis ir užlipti į fotostudiją, kurioje laukia net 4 skirtingi fonai įspūdingoms nuotraukoms. /// Šis rinkinys – tai nešiojama lėlytės Gabby spinta! Spinta išsiskleidžia į 4 skirtingus blokus, kurie tampa puikiomis fotosesijų erdvėmis! Šį rinkinį privalo turėti kiekvienas serialo „Gabby’s Dollhouse“ fanas! Užsuk į kambarį su kosmetiniu staliuku ir veidrodžiu, kuriame yra trys stilingi perukai ir du jų stoveliai, padaryk lėlytei šukuoseną ir makiažą, o tada skubėk į kambarį su spinta, kur yra trys pakabos ir stalčiukai su dviem skirtingais Gabby drabužių deriniais. Išrinkęs Gabby drabužius, šok ant besisukančio podiumo ir leisk jai demonstruoti madas. Nepamiršk išpakuoti siuntos ir pažiūrėti, koks siurprizas laukia šįkart – visai kaip Gabby daro seriale! Kai lėlytė bus pasiruošusi fotosesijai, ji gali pasinaudoti plastikinėmis kopėčiomis ir užlipti į fotostudiją, kurioje laukia net 4 skirtingi fonai įspūdingoms nuotraukoms. /// Pakuotės matmenys: 33,5 x 42,39 x 28,32 cm.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 132517
  • Gamintojas: GABBY´S DOLLHOUSE
  • Figūrėlių tipas: Rinkiniai
  • Lytis: Berniukui
  • Amžius: Metai: 3 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti