Strider bėgimo dviratis 12 Sportas Juoda

-25%
Nemokamas pristatymas
Strider bėgimo dviratis 12 Sportas Juoda
Padidinti+
169,00€
225,00€
Sutaupote: 56,00€
Šią prekę pristatysime nemokamai

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Tikime, kad auginame vaikus, kurie gyvenime pasiekia puikių rezultatų ir visuomet turi drąsos pasitikti tai, kas bus toliau. Todėl Strider 12 Sport krosinis dviratis tapo geriausia transporto priemone vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus. Jūsų mažylis su mažomis kojytėmis jau pasiruošęs važiuoti, ištroškęs laisvės ir alkanas nuotykių. Padovanokite savo vaikui dviratį, kuris sudomins pasaulį ir paskatins patirti važiavimo įspūdžius, kartu ugdant pasitikėjimą savimi ir koordinaciją... dar net neatsikračius sauskelnių. Sport yra mūsų geriausias universalus dviratis. Mini rankenos reiškia, kad mažos pirštinytės gali lengvai perimti dviratį, todėl šis plonas, tvirtas dviratis labiausiai atsiperka už kiekvieną investuotą centą. 12 Sport - tai puikus dviratis, kuriuo jūsų vaikas nuo mažo žingsnelio gali žengti didelį žingsnį, ir visa tai be jokių įrankių (be įrankių reguliuojama sėdynė ir vairas, o padangos niekada nesugenda). Strider Sport sėdynės aukštis svyruoja nuo 28 iki 48 cm, todėl jis tinka įvairaus ilgio vaikų kojoms (30-51 cm). Patogi, minkšta sėdynė ir itin ilgas sėdynės statramstis reiškia, kad jūsų vaikas ilgai važinės su Strider. Atmetus nuobodžias specifikacijas, šis dviratis supažindina vaikus su laisve, galia ir atsakomybe, susijusia su važiavimu. Dabar jie galės neatsilikti nuo jūsų, kai išvažiuosite ir važiuosite. Daugiau jokių vežimėlių. Jokių juokingų vaikiškų pavadėlių. Jūsų vaikas gali patirti išties nuostabią laisvę būdamas Striders šeimos dalimi. Siekdami, kad vaikai taptų nuostabiais žmonėmis, mes netgi suteikėme galimybę naudotis oficialiu Strider mokymosi vadovu StrideGuide visiems, kurie užregistruoja savo vaiko Strider. Tapkite didžiausiu savo vaiko sirgaliumi ant geriausio dviračio. Specifikacijos: Svoris sulankstytas: 3,0 kg Surinkimas be įrankių (raktai pridedami) Visiškai reguliuojamas lengvai reguliuojamomis apkabomis Vairo aukštis: Sėdynės aukštis: 46-56 cm: Į komplektą įeina viena ergonomiška minkšta sėdynė Į komplektą įeina 2 sėdynės atramos: Standartinis ir XL Ultralengvi lieti ratai su priežiūros nereikalaujančiais sandariais kasetiniais guoliais 12 colių putplasčio ratai su neslystančiomis padangomis. JAV patentuota konstrukcija Plieninis rėmas Įmontuotos neslystančios pėdų atramos Mini-Grip rankenos, rankenos su apsauga nuo slydimo iš šono į šoną. Saugi putplasčio vairo pagalvėlė su Strider logotipu Galimos 7 spalvos: mėlyna, žalia, rožinė, raudona, oranžinė, geltona ir juoda Maksimalus raitelio svoris: 27 kg Amžius: nuo 18 mėn. iki 5 metų Produkto vaizdo įrašas YouTube: Apie gaminį: https://youtu.be/aBY9R_V7HWk Flim:

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 140034
  • Gamintojas: Strider
  • Ratukų skersmuo: 30cm (12'')
  • Amžius: Mėnesiai: 18 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti