SPOKEY Dviratis Elfic violetinė/rožinė 927196

-35%
SPOKEY Dviratis Elfic violetinė/rožinė 927196
Padidinti+
49,99€
75,99€
Sutaupote: 26,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Spokey My Little Pony ELFIC krosinis dviratis: tai geriausias būdas mažiausiems išmokti važiuoti, kartu gerinant vaiko motorinę koordinaciją, turi iš EVA putų pagamintus ratus, kurie užtikrina važiavimo komfortą net ir nelygiu paviršiumi, auga kartu su jūsų vaiku! Galimybė reguliuoti balnelį reiškia, kad jį galima pritaikyti prie dabartinio naudotojo ūgio. Krosiniai dviračiai jau kelerius metus užkariauja mažųjų širdis. Tai puikus būdas paskatinti vaikus sportuoti ir padaryti tai smagiu užsiėmimu. Su unikalia My Little Pony grafika mažiesiems patiks važinėti dviračiu!

Vaiko vystymasis nuo ankstyvo amžiaus Dviejų ratų dviratis Spokey ELFIC puikiai tinka kiekvienam vaikui pirmą kartą susidurti su važiavimu. Mokymasis su dviračiu gerina judesių koordinaciją, pusiausvyros įgūdžius ir pasitikėjimą savimi. Paprasta Spokey ELFIC konstrukcija leidžia mažyliui sutelkti dėmesį į važiavimą. Dėl to vėliau persėsti ant didesnio, klasikinio dviračio bus vienas malonumas!

Išmokti važiuoti dviračiu lengva! Net ir tie mažyliai, kurie dar nesugeba valdyti klasikinio dviračio, ant krosinio dviračio jausis kaip namie. Jie gali sėkmingai pakeisti dviračius su šoniniais ratais. Spokey ELFIC yra mažas, judrus, lengvas ir, svarbiausia, lengvai užlipamas ir nulipamas. Dėl to įvaldyti važiavimą bus malonu ir labai smagu. Bet tai dar ne viskas! Mokydamasis vaikas lavina judesių koordinaciją, motorinius įgūdžius ir pusiausvyrą.

Daugiausia dėmesio skiriame kokybei ir saugumui Spokey My Little Pony ELFIC krosinis dviratukas turi patogų profiliuotą balnelį, kuris suteikia tikrą komfortą mokantis važiuoti. Ratukai, pagaminti iš EVA putų, yra atsparūs pažeidimams, lengvi ir sugeria vibracijas, atsirandančias važiuojant nelygiu paviršiumi. Tačiau didžiausias dviračio My Little Pony privalumas yra jo patvarumas ir lengvumas. Jis pagamintas iš plieno, kuris užtikrina atsparumą mechaniniams pažeidimams.

Auga kartu su jūsų vaiku Dviratis tinka 3-6 metų vaikams. Balnelį galima reguliuoti, todėl jis augs kartu su jūsų vaiku ir dėl savo kokybės tarnaus kelerius metus.

Pakuotės matmenys: 25,5 x 68,5 x 15,5 cm

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 139142
  • Gamintojas: SPOKEY
  • Dviratuko rėmo medžiaga: metalinis
  • Rankinis stabdis: nėra
  • Pripučiami ratukai: ne
  • Amžius: Metai: 3 +
  • Balansinio dviračio tipas: Dviratis
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti