Mombella Žuvų čiulptukas 3in1

-32%
Mombella Žuvų čiulptukas 3in1
Увеличить+
10,99€
15,99€
Экономите: 5,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Mombella raminantis žuvies kramtukas 3 viename
Katalogo numeris 02101

Originalus, smagus ir funkcionalus silikoninis žuvies kramtukas, atliekantis 3 skirtingas funkcijas: čiulptuko, kramtuko ir sensorinio žaislo. Puikus draugas jūsų kūdikiui dygstant dantukams!
1.    Glostantis čiulptukas: Priekinis silikoninio kramtuko Žuvytė skirtukas yra spenelio formos, todėl jis gali sėkmingai pakeisti čiulptuką. Skirtukas švelniai spaudžia dantenas, švelniai jas masažuoja ir suteikia palengvėjimą vaikams, kuriems dygsta dantukai.


2.    Dantukas: Žuvytė turi skirtingus kandiklius, kuriuos kūdikis gali įsidėti į burną dygstant dantukams. Be minkšto priekinio kandiklio, yra kietesnių šoninių kandiklių, primenančių kaulus, ir galinis pelekas su papildomais mažyčiais kandikliais, skirtais masažuoti dantenų skausmą kramtant dantukus. Skirtingos silikono tekstūros ir kietumo lygiai padeda veiksmingai stimuliuoti kūdikio dantenas ir palengvina dantų dygimą skirtingais dygimo etapais. Be to, silikoninį kramtuką galima atšaldyti šaldiklyje. Tuo metuós jo kramtymas nuo dantų dygimo tampa dar veiksmingesnis.

3.    Juslinis žaislas: Žuvies akys yra pop it žaislas! Mažylis gali jas įstumti ir išstumti, taip lavindamas smulkiąją motoriką. Žuvytės Pop it! žaislai taip pat atlieka atpalaiduojamąją ir antistresinę funkciją. Juos gali naudoti ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Dėl šios funkcijos žuvytės gali lydėti mažylį ne tik kelis mėnesius, bet ir kelerius metus, augdamos kartu su vaiku.

Žuvytės formą lengva suimti ir manevruoti. Pagamintas pagal originalų dizainą, šis žaislas taps jūsų mažylio mėgstamiausiu. Smagus dizainas, kramtyti dantukus padedanti priemonė, antistresinis žaidimas, palaikantis smulkiąją motoriką, be to, iššūkis mažojo smalsuolio protui. Visa tai telpa mažame nepastebimame žaisle kūdikiams. Privalote turėti!
Savybės:
- linksmas, originalus dizainas,
- Žaislas kūdikiams "3 viename": čiulptukas, kramtukas, sensorinis žaislas,
- Priekinis spenelį primenantis iškilimas gali pakeisti čiulptuką,
- skirtingų tekstūrų ir kietumo silikonas suteikia palengvėjimą dygstant dantukams,
- išspaudžiamos akys veikia kaip "pop it" žaislas!
- žaislą lengva suimti ir manevruoti,
lavina smulkiąją motoriką, veikia atpalaiduojančiai - lavina smulkiąją motoriką, turi atpalaiduojantį ir stresą mažinantį poveikį,
- žaislas auga kartu su jūsų vaiku, atitinka jo poreikius įvairiais raidos etapais,
- galima plauti indaplovėje ir atšaldyti šaldiklyje,
- saugus kūdikiui, be BPA ir ftalatų

Vaikas: 3 mėn.+



Kramtuko matmenys:
- ilgis 11 cm
- skersmuo 5 cm

Įpakavimo matmenys:
- plotis 8,5 cm
- aukštis 11 cm
- gylis 6,5 cm

Mömbella® yra labai sparčiai augantis prekės ženklas, kurį 2013 m. sukūrė Davidas Guanas. Jaunas tėvas, turintis ilgametę darbo vaikų darželiuose patirtį,  sugalvojo sukurti minkštus, saugius žaislus vaikams. Remdamasis savo pastebėjimais ir, kaip pediatrijos specialistas, kūdikių produktų tyrimais, jis suprato, kad rinkoje trūksta gerų kramtukų ir kad silikonas yra geriausia medžiaga jiems gaminti. Produktai gaminami su meile ir kruopštumu, siekiant užtikrinti kūdikio komfortą ir saugumą juos naudojant.
 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться