JOK Bazooka muilo burbulų pistoleto žaislas PTP04417 Mėlyna

-17%
JOK Bazooka muilo burbulų pistoleto žaislas PTP04417 Mėlyna
Увеличить+
14,99€
17,99€
Экономите: 3,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Milo burbulų pistoletas su 73 skylutėmis suteiks stebuklingą vaivorykštės pramogą bet kuriam vaikui. Žaislą maitina USB įkraunamas akumuliatorius, todėl jį lengva naudoti ir jis suteiks daug kūrybiškų pramogų. Nesuskaičiuojama daugybė vaivorykštės burbulų, paleistų iš pistoleto, sukurs stebuklingą šalį sode, žaidimų aikštelėje, vestuvėse, kepsninėje ir pan. Puiki idėja paįvairinti vaiko gimtadienio vakarėlį, vestuvių šokį su mažais vaikais, smagiai leidžiant laiką lauke.

Kaip veikia žaislas?
Tereikia į plokščią indą įpilti skysčio, įmerkti pistoletą, paspausti mygtuką ir iš aparato išskris nesuskaičiuojama daugybė vaivorykštės burbulų. Muilo burbulų pistoletas vaikams - tai ir puiki dovana, ir įtaisas, kuriuo galima paįvairinti renginius, vakarėlius, pavyzdžiui, Vaikų gynimo dienos proga.

.

Į komplektą įeina:
- pistoletas
- dubenėlis
- 2 x burbulų skystis
- USB įkroviklis
- įkraunama baterija

Šis rinkinys puikiai tiks žaidimams sode ar tiesiog laisvalaikio paįvairinimui. Spalvingų burbulų poveikis gali lengvai sukurti magišką atmosferą. Pistoletas taip pat yra puikus rekvizitas magiškoms nuotraukoms su gražiais vaivorykštiniais burbulais fone kurti. Džiaugsmo ir juoko kupina pramoga garantuota. Vaikai mėgsta žaisti su burbulais, todėl toks rinkinys gali tapti puikia dovana bet kuriam vaikui. Parduotuvėje "Jokomisiada" siūlomas platus muilo burbulų vaikams ir muilo burbulų skysčių asortimentas.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 122461
  • Производитель: JOK
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться