ergoPouch Miegmaišis marškinėliai 8-24M 2.5TOG Dragonflies

-32%
ergoPouch Miegmaišis marškinėliai 8-24M 2.5TOG Dragonflies
Увеличить+
54,99€
79,99€
Экономите: 25,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

ergoPouch Džersio miegmaišis kūdikiui 8-24M 2.5TOG Dragonflies
Gaminio numeris ZEPJB-2.5T08-24MDF23

Australijos prekės ženklo "ergoPouch" džersinis miegmaišis kūdikiui - tai gaminys, kurisóry užtikrins patogią jūsų mažylio kūno padėtį miegant ir neleis jam atsidengti. Miegmaišis skirtas kūdikiams nuo 8 mėnesių amžiaus, kurie jau išaugo ergoPouch miegmaišį. Jis pagamintas beveik vien iš natūralaus pluošto - ekologiškos medvilnės ir bambuko - su nedideliu elasteno priemaiša. Kvėpuojanti ir tampri medžiaga užtikrina komfortą ir patogumą, neleisdama kūdikiui perkaisti.

Kodėl verta rinktis "ergoPouch" miegmaišį savo kūdikiui?

Kūdikio miegmaišis "ergoPouch" garantuoja saugų, patogų ir šiltą miegą. Specialus apskritimasóy leidžia vyresniam vaikui laisvai išdėstyti rankas, tuo pačiu saugiai apklojant jo kūną ir užtikrinant tinkamą temperatūrą miego metu. Dviejų krypčių užtrauktukas palengvina sauskelnių keitimą. Išplėčiama apatinė dalis leidžia patogiai išdėstyti kojytes. Miegmaišis "ergoPouch" yra saugus jūsų kūdikiui - Tarptautinis klubų sąnarių displazijos institutas suteikė jam „sveiko klubams” titulą.


TOG įvertinimas

TOG - tai skalė, kurióra leidžia suderinti vaiko drabužių storį su jo aplinkos temperatūra. Jos padedami, informuoti tėvai žino, kaip išlaikyti vaiką šiltai, bet neperkaisti. TOG ženklu pažymėtas "ergoPouch" miegmaišis leidžia išlaikyti kūdikį šiltą, kol jis miega, be papildomo užvalkalo.

TOG ženklu pažymėtas "ergoPouch" miegmaišis yra puikus būdas išlaikyti kūdikį šiltą, kol jis miega.
2,5 TOG nurodo, kad kokonas, miegmaišis ar kitas "ergoPouch" gaminys yra skirtas naudoti, kai kūdikio kambario temperatūra yra nuo 16°C iki 22°C. Kad tėvams būtų lengviau stebėti kūdikio aplinkos temperatūrą, prie "ergoPouch" gaminių pridedamas kambario termometras.



Medžiaga:
- Išorinis sluoksnis: 95 % organinė medvilnė, 5 % elastanas,
- užpildas: , , , :

100% ekologiška medvilnė

Vaikas: nuo 8 iki 24 mėn. Svoris: nuo 8-14 kg
Dydis: 68-92 cm

Matmenys:
- Bendras ilgis 90 cm
- plotis ties krūtine 30 cm
- plotis ties klubais 39 cm

Pakuotės matmenys:
- plotis 30 cm
- aukštis 35 cm
- storis 8 cm

Valymas:
- skalbkite etiketėje nurodytoje temperatūroje
skalbkite etiketėje nurodytoje temperatūroje
skalbkite etiketėje nurodytoje temperatūroje
lyginkite žemoje temperatūroje. - lyginti žemoje temperatūroje, kaip rekomenduojama etiketėje
- nemirkykite
nebalinkite - nebalinkite
Gamintojas rekomenduoja gaminį skalbti pilnai užpildytoje skalbimo mašinoje

"ErgoPouch" kolekcija yra įkvėpta skandinaviško dizaino. Ją puošia laikui nepavaldi spalvų gama, kurióra tinka prie bet kokio vaikų kambario. Gaminiai pagaminti iš aukščiausios kokybės natūralių medžiagų - pavyzdžiui, ekologiškos medvilnės, kuri yra orui pralaidi, kvėpuojanti, todėl draugiška vaiko odai. ergoPouch gaminiai buvo sukurti sąmoningiems tėvams, kurie nori, kad jų kūdikiui būtų šilta ir patogu neperkaisti. Kad ši užduotis būtų lengvesnė, gaminiai pažymėti TOG skale, kuri nurodo, kiek drabužių sluoksnių vaikas turėtų dėvėti esant tam tikrai aplinkos temperatūrai.




"ergoPouch" gaminiai sukurti taip, kad padėtų išlaikyti kūdikį šiltai, neperkaitinant jo.
ergoPouch - Australijos bendrovė, užsiimanti aukštos kokybės pliušinių užvalkalų, miegmaišiųóų ir kombinezonųókūdikiams kūrimu ir gamyba. Įmonę 2009 m. įkūrė miego išsiilgusi mama Alina Sack. Jos pirmojo kokono, kurį ji pasisiuvo pati, dėka bemiegių naktų problema išnyko ir Alina nusprendė padėti kitoms mamoms kovoti už sveiką miegą ir kūdikių vystymąsi. Visi "ergoPouch" gaminiai gaminami naudojant tik natūralius, orui pralaidžius pluoštus, pavyzdžiui, ekologišką medvilnę ir bambuką. Dizaino gaminiai yra ergonomiškų formų, kuriosóleidžia vaikui sveikai vystytisóir augti. Tarptautinis klubo sąnario displazijos institutas oficialiai pripažino gaminius kaip „klubo sąnario sveiką” gaminį. Visam asortimentui suteikta TOG kategorija, tinkanti visoms temperatūroms ir metų laikams. Šiuolaikiškas ir madingas dizainas privers mamas dar mieliau rinktis šiuos gaminius. ergoPouch yra pirmaujantis ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas Australijoje, o šiuo metu bendrovės gaminiais prekiaujama visame pasaulyje.



 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться