ergoPouch Miegmaišis Combo 8-24M 2.5TOG Daisies

-33%
ergoPouch Miegmaišis Combo 8-24M 2.5TOG Daisies
Увеличить+
79,99€
119,00€
Экономите: 39,01€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

ergoPouch Kūdikių miegmaišis ir kombinezonas 8-24M 2,5TOG Daisies
Gaminio numeris ZEPSS-2.5T08-24MDA23

Australijos prekės ženklo "ergoPouch" kūdikių miegmaišis suteiks jūsų mažyliui patogią kūno padėtį miegant, kartu neleis jam atsiverti. Jis skirtas vaikams nuo 3 iki 12 mėnesių amžiaus. Dėl elastingų šoninių panelių kūdikis turi daugiau erdvės judėti. Gaminys pagamintas beveik vien iš natūralios organinės medvilnės pluošto su nedideliu elastano kiekiu. Kvėpuojantis ir elastingas audinys užtikrina komfortą ir patogumą, neleisdamas vaikui perkaisti.
Kodėl verta rinktis "ergoPouch" miegmaišį savo kūdikiui?

Kūdikių miegmaišis "ergoPouch" užtikrina saugų ir patogų miegą. Specialus žiedas leidžia laisvai pritaikyti miegmaišį, tuo pačiu saugiai įvynioti kūdikį ir užtikrinti tinkamą temperatūrą miego metu. Dėl unikalios užtrauktukų padėties miegmaišį galima paversti patogiu kombinezonu su kojytėmis ir neslystančiais kojų antkeliais. Šis funkcionalus sprendimas idealiai tinka tiek keliaujant, tiek namuose, kai vaikas pabunda ir išlipa iš miegmaišio.

Miegmaišis sukurtas taip, kad jį būtų galima naudoti su vaiko kojytėmis.
TOG įvertinimas:

TOG - tai skalė, leidžianti suderinti kūdikio drabužių storį su jo aplinkos temperatūra. Naudodamiesi šia skale tėvai žino, kaip išlaikyti kūdikį šiltai, kad jis neperkaistų. TOG ženklu pažymėtas ergoPouch miegmaišis padeda išlaikyti kūdikio šilumą miego metu, nenaudojant papildomo užvalkalo.
2,5 TOG rodo, kad kokonas, miegmaišis ar kitas "ergoPouch" gaminys skirtas naudoti, kai kūdikio kambario temperatūra yra nuo 16°C iki 22°C. Kad tėvams būtų lengviau patikrinti kūdikio aplinkos temperatūrą, kartu su "ergoPouch" gaminiais pateikiamas kambario termometras.

"ergoPouch" skirtas naudoti, kai kūdikio kambario temperatūra yra nuo 16°C iki 22°C.
Medžiagos:
Medžiagos, iš kurių pagamintas ergoPouch. Viršutinė medžiaga:
- 100 % ekologiška medvilnė
Pagrinda:
- 100% ekologiška medvilnė
Pagrinda:
- 100 % ekologiška medvilnė
Šonai:
- 95 % ekologiško buivolo
- 100 % ekologiško buivolo
- 95% ekologiška medvilnė, 5% elastanas

Vaikas: nuo 8 iki 24 mėnesių

Svoris: nuo 8 iki 14 kg
Dydis: nuo 68 iki 92 cm

Matmenys:
- bendras ilgis 90 cm
- Krūtinės plotis 35 cm
- Klubų plotis 44 cm
plotis ties klubais
Matmenys pakuotėje:

- plotis 31 cm
- aukštisÅÄ 30 cm
- storisÅÄ 5 cm

Valymas:
- skalbkite etiketėje nurodytoje temperatūroje
lyginkite žemoje temperatūroje
maždaug 10 minučių. - Lyginkite žemoje temperatūroje pagal etiketėje nurodytus priežiūros nurodymus
nemirkykite
drabužio
- nemirkykite
- nebalinkite
Gamintojas rekomenduoja gaminį skalbti pilnai išskalbtoje skalbyklėje.
"ErgoPouch" kolekcija yra įkvėpta skandinaviškų raštų. Ją puošia laikui nepavaldžios spalvos, kurios dera prie bet kurio vaiko kambario. Gaminiai pagaminti iš aukščiausios kokybės natūralių medžiagų, pavyzdžiui, ekologiškos medvilnės, kuri yra pralaidi orui, todėl draugiška vaiko odai. ErgoPouch gaminiai buvo sukurti sąmoningiems tėvams, kurie nori, kad jų kūdikiui būtų šilta ir patogu neperkaisti. Kad ši užduotis būtų lengvesnė, gaminiai pažymėti TOG skale, kuri nurodo, kiek drabužių sluoksnių kūdikis turėtų dėvėti esant tam tikrai aplinkos temperatūrai.

TOG skalė sukurta tam, kad padėtų tėvams užtikrinti, jog jų kūdikio kūnas išliktų šiltas ir patogus, neperkaistų.
ergoPouch yra Australijos bendrovė, kuri kuria ir gamina aukštos kokybės kūdikių apklotus, miegmaišius ir kombinezonus. Įmonę 2009 m. įkūrė miego išsiilgusi mama Alina Sack. Jos pirmojo kokono, kurį ji pasisiuvo pati, dėka išnyko bemiegės naktys ir Alina nusprendė paremti kitas mamas kovoje už sveiką miegą ir vystymąsi. Visi "ergoPouch" gaminiai gaminami naudojant tik natūralias, orui pralaidžias medžiagas, pavyzdžiui, ekologišką medvilnę ir bambuką. Dizaino gaminiai yra ergonomiškų formų, leidžiančių vaikui sveikai vystytis ir augti. Tarptautinis klubo sąnario displazijos institutas oficialiai pripažino gaminius kaip „sveikus klubo sąnariams”. Visam asortimentui suteikta TOG kategorija, tinkanti visoms temperatūroms ir metų laikams. Modernus ir madingas dizainas paskatins mamas dar noriau naudoti gaminius. ergoPouch yra pirmaujantis, apdovanojimus pelnęs Australijos rinkos prekės ženklas, o dabar jo gaminiais prekiaujama visame pasaulyje.


 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться