ergoPouch Miegmaišis 3-6M 1.0TOG Daisies

-26%
ergoPouch Miegmaišis 3-6M 1.0TOG Daisies
Увеличить+
44,99€
59,99€
Экономите: 15,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

ergoPouch Miegmaišis kūdikiui 3-6M 1.0TOG Daisies
Gaminio numeris ZEPCO-1.0T03-06MDA23

2 in 1 - naujoviškas australų prekės ženklo "ergoPouch" vyniotinis (kokonas) ir miegmaišis kūdikiui. Atsegus rankovėse esančius užtrauktukus, apklotas virsta patogiu miegmaišiu kūdikiui. Jis pagamintas beveik vien iš ekologiškos medvilnės. Lengva, kvėpuojanti medžiaga užtikrins patogų ir saugų kūdikio miegą.
Kodėl verta rinktis "ergoPouch" kūdikio apklotą ir miegmaišį? ErgoPouch padeda sumažinti jūsų kūdikio Moro refleksą. Jis palaiko kūdikio saugumo jausmą. Jį lengva naudoti. Skirtingai nuo tradicinių įvyniojimų, jo nereikia vynioti, rišti ar tvirtinti "Velcro". Jis turi dviejų krypčių užtrauktuką. Tai leidžia greitai, lengvai ir patogiai pakeisti sauskelnes. Elastingas audinys patogus kūdikiui. Jis leidžia kūdikiui laisvai kvėpuoti. Kai kūdikiui reikia judėti, atsegkite rankoves ir naujagimio apklotas virsta miegmaišiu jūsų kūdikiui. Klubų pločio tarpkojo anga nevaržo judesių. Todėl Tarptautinis klubų sąnario displazijos institutas ergoPouch suteikė „klubo sąnario sveikumo” titulą.
TOG įvertinimas
TOG - tai skalė, pagal kurią kūdikio drabužių storį galite priderinti prie jo aplinkos temperatūros. Naudodamiesi šia skale žinosite, kaip išlaikyti kūdikį šiltai, kad jis neperkaistų. Naujagimio apklotas ergoPouch su TOG ženklu leidžia išlaikyti kūdikį šiltą miego metu, nenaudojant papildomo apkloto. Tai užtikrina naujagimio saugumą – jis netyčia neužsidengs galvos užklotu.
1.0 TOG ženklas rodo, kad "ergoPouch", miegmaišis ar kitas "ergoPouch" gaminys skirtas naudoti, kai kūdikio kambario temperatūra yra nuo 21°C iki 24°C. Kad tėvams būtų lengviau patikrinti kūdikio aplinkos temperatūrą, kartu su gaminiu pateikiamas ergoPouch kambario termometras.
Kūdikio įvyniojimo į vyniotinį privalumai:

- Lopšyje sukuriamos sąlygos, panašios į motinos įsčių sąlygas,
nuramina ir suteikia kūdikiui geros savijautos jausmą. - Ramina ir suteikia kūdikiui saugumo jausmą,
palengvina sveiką, ramų ir ramų miegą. - palengvina sveiką, ramų miegą ir sumažina prabudimo riziką,
beveik visiškai pašalina kūdikio kūno spaudimą. - beveik visiškai pašalina Moro refleksą,
palengvina kūdikio kėlimą ir nešiojimą. - palengvina kūdikio kėlimą, nešiojimą ir prisegimą,
padeda pajusti kūno paviršių. - padeda gauti giliųjų pojūčių informaciją, skirtą sensorinės integracijos terapijai.
Medžiaga:
- 55 % ekologiškos medvilnės
- 40% bambuko vąšeliu
- 5% elastano

Vaikas: nuo 3 iki 6 mėnesių

Svoris: 6-8 kg
Dydis: 62-68 cm

Matmenys:
- bendras ilgis 69 cm
- Narvo plotis 25 cm
- Klubų plotis 34 cm
Platumas ties klubais
Matmenys pakuotėje:

Platumas 20 cm

Platumas 20 cm
Platumas 20 cm
Platumas - PlotisÅÄ 20 cm
- aukštisÅÄ 26 cm
- storisÅÄ 2 cm

Valymas:
- skalbkite etiketėje nurodytoje temperatūroje
lyginkite žemoje temperatūroje
maždaug 10 minučių. - lyginkite žemoje temperatūroje pagal etiketėje nurodytus priežiūros nurodymus
nemirkykite
drabužio
etiketėje rekomenduojamoje temperatūroje
- nemirkykite
- nebalinkite
Gamintojas rekomenduoja gaminį skalbti pilnai išskalbtoje skalbyklėje.
"ErgoPouch" kolekcija yra įkvėpta skandinaviškų raštų. Ją puošia laikui nepavaldžios spalvos, kurios dera prie bet kurio vaiko kambario. Gaminiai pagaminti iš aukščiausios kokybės natūralių medžiagų, pavyzdžiui, ekologiškos medvilnės, kuri yra pralaidi orui, todėl draugiška vaiko odai. ErgoPouch gaminiai buvo sukurti sąmoningiems tėvams, kurie nori, kad jų kūdikiui būtų šilta ir patogu neperkaisti. Kad ši užduotis būtų lengvesnė, gaminiai pažymėti TOG skale, kuri nurodo, kiek drabužių sluoksnių kūdikis turėtų dėvėti esant tam tikrai aplinkos temperatūrai.;


ergoPouch yra Australijos bendrovė, užsiimanti aukštos kokybės kūdikių apklotų, miegmaišių ir kombinezonų kūrimu ir gamyba. Įmonę 2009 m. įkūrė miegoti nevengianti mama Alina Sack. Jos pirmojo kokono, kurį ji pasisiuvo pati, dėka išnyko bemiegės naktys ir Alina nusprendė padėti kitoms mamoms kovoti už sveiką miegą ir vystymąsi. Visi "ergoPouch" gaminiai gaminami naudojant tik natūralias, orui pralaidžias medžiagas, pavyzdžiui, ekologišką medvilnę ir bambuką. Dizaino gaminiai yra ergonomiškų formų, leidžiančių vaikui sveikai vystytis ir augti. Tarptautinis klubo sąnario displazijos institutas oficialiai pripažino gaminius kaip „sveikus klubo sąnariams”. Visam asortimentui suteikta TOG kategorija, tinkanti visoms temperatūroms ir metų laikams. Modernus ir madingas dizainas paskatins mamas dar noriau naudoti gaminius. ergoPouch yra pirmaujantis, apdovanojimus pelnęs Australijos rinkos prekės ženklas, o dabar jo gaminiais prekiaujama visame pasaulyje.
 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться