OXO Šlapių servetėlių talpykla Pilka

-32%
OXO Šlapių servetėlių talpykla Pilka
Увеличить+
10,99€
15,99€
Экономите: 5,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

OXO drėgnų servetėlių talpykla pilka
Katalogo numeris 63101700

Šlapių servetėlių konteineris yra puikus kiekvieno tėvelio pagalbininkas išvykose ir namuose. Nuo šiol drėgnas servetėles, kuriosótaip praverčia jūsų vaikui, galėsite visada turėti su savimi, nesijaudindami, kad jas prarasite. Konteineris yra kompaktiškos formos ir turi saugų sandarų sandariklį, kad servetėlės neprarastų drėgmės ir visada išliktų šviežios. Dėl papildomo silikoninio dirželio konteinerį lengva pritvirtinti prie rankinės ar wós krepšio.

Savybės:
- Silikoninis dirželis leidžia lengvai pritvirtinti talpyklą prie krepšio ar wómaišelio
- Didelis mygtukas leidžia be vargo atidaryti viena ranka.
- kompaktiškas dydis leidžia lengvai įsidėti į sauskelnių krepšį
- apsauginis dangtelis nuo pažeidimų
- dėl spyruokliuojančio vidinio įdėklo lengva išimti servetėles
- pagaminta iš plastiko ir silikono, kuriuose nėra ftalatų, BPA ir PVC

Talpa: 25 servetėlės


Matmenys:

- aukštis 20 cm
- plotis 12 cm
- gylis 3 cm;


Pakuotės matmenys: ;

.

- plotis 15,5 cm
- ilgis 29 cm
- gylis 4 cm


OXO yra amerikiečių prekės ženklas, gyvuojantis nuo 1990 m., siūlantis daugiau nei 850 įvairių kategorijų namų ūkioóreikmenų. Šiuo metu jo gaminių galima įsigyti 75 šalyse, kuriose siūloma daugiau nei 850 prekiųókategorijų. Tarptautiniu mastu ji pripažinta kaip pavyzdinis universalaus dizaino principų efektyvaus taikymo pavyzdys. Kiekvienas gaminys buvo sukurtas laikantis universalaus dizaino principo, t. y. kuriant gaminius patiems vyriausiems ir patiems jauniausiems, dešiniarankiams ir kairiarankiams, moterims ir vyrams bei specialiųjų poreikių turintiems žmonėms. OXO gaminiai yra pelnę daugiau nei 150 tarptautinių apdovanojimųód už pakuotes, dizainą ir prekės ženklo identitetą.;

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться