L-Toys Kūrybinio meno rinkinys Veidrodžio pelėsių gipso dažai

-43%
L-Toys Kūrybinio meno rinkinys Veidrodžio pelėsių gipso dažai
Увеличить+
3,99€
6,99€
Экономите: 3,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Kūrybinio meno rinkinys "Mirror Mould Plaster Paints" gipsiniai dažai

Pristatome "Kūrybinį veidrodžio kūrimo rinkinį" - unikalų žaislą, kuris leidžia vaikams išlaisvinti vaizduotę ir sukurti savo asmeninį veidrodį. Tai ne tik kūrybiška pramoga, bet ir galimybė išreikšti savo stilių ir skonį.

Rinkinyje yra viskas, ko reikia norint pradėti kurti savo veidrodį. Jame yra gipso miltelių, veidrodžio forma, veidrodžio laikiklis ir įvairių spalvų, pavyzdžiui, oranžinės, geltonos, mėlynos, žalios, rožinės ir raudonos, dažai. Taigi galėsite visiškai suasmeninti savo veidrodį pagal savo skonį ir pageidavimus.

Į rinkinį taip pat įeina žingsnis po žingsnio instrukcijos, kurios padės jums sukurti savo veidrodį. Tai puiki proga lavinti vaiko rankų darbo įgūdžius ir kūrybiškumą, kartu mokantis naujų dalykų.

Sukurti savo veidrodį ne tik smagu, bet ir būdas išreikšti save bei sukurti kažką unikalaus. Tai taip pat puiki dovana vaikams, kad jie galėtų mėgautis kūrybiškumu ir pasitenkinimu rankų darbo daiktu.

Pradėkite nuostabų nuotykį kurdami ir projektuodami savo veidrodį su mūsų veidrodžių kūrybos rinkiniu!

Komplekto matmenys:

21,5 cm x 18 cm x 5,5 cm

Ji turi CE sertifikatą, taip pat atitinka EN71. Tinka vyresniems nei 5 metų vaikams.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135813
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 5 +
Комментарии
Вам может понравиться