CLEMENTONI Kacper Raidžių ir skaičių kompiuteris. Vaikiškas nešiojamasis kompiuteris 50716

-31%
CLEMENTONI  Kacper Raidžių ir skaičių kompiuteris. Vaikiškas nešiojamasis kompiuteris 50716
Увеличить+
24,99€
35,99€
Экономите: 11,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Suaugusiųjų pasaulis tampa įdomus ir smagus. Turėdami specialiai jiems sukurtą nešiojamąjį kompiuterį, vaikai gali susitapatinti su pavyzdžiais, su kuriais kasdien susiduria namuose, ir juos imituoti. Apšvietimo efektai, veidrodis, kuriame galima stebėti savo atspindį, kurti veidus ir sieti juos su savo emocijomis, tikroviški garsai ir tikro nešiojamojo kompiuterio dizainas palieka atvirą lauką vaizduotei. Naudodamasis 5 mokomosiomis ir interaktyviomis veiklomis, vaikas gali vaizdo pokalbiais bendrauti su gyvūnų draugais, klausytis muzikos, peržiūrėti nuotraukas galerijoje arba atlikti skaičiavimus su skaičiuotuvu. Kaip ir tikras nešiojamasis kompiuteris, žaislas turi daugybę mygtukų ekrano apšvietimo efektams įjungti, nes žaisdami su juo vaikai turi daug darbo. Lengvas, tvirtas ir idealiai tinka visada nešiotis su savimi. Jis moko pirmųjų raidžių, formų, skaičių, spalvų, pavaizduotų vaisių ir daugelio žodžių su linksmomis dainelėmis ir eilėraštukais.

Pakuotės matmenys: Dydis: 23x30x6 cm

Amžius: 9-36M+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться