L-Toys Muzikinis fortepijonas Spalvotos papūgos garsai Šviesos karoliukai

-32%
L-Toys Muzikinis fortepijonas Spalvotos papūgos garsai Šviesos karoliukai
Увеличить+
12,94€
18,99€
Экономите: 6,05€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Muzikinis fortepijonas Parrot Sounds Lights Beads

Tinkamas vystymasis, taip pat ir šypsena vaiko veide, yra labai svarbus dalykas kiekvieno mažylio gyvenime. Dėl interaktyvių ir muzikinių žaislų laiminga šypsena nedings nuo jūsų kūdikio veido. Žaisdami pianinu lavinsite savo kūdikio klausą ir regą. Jis skatins jo vaizduotę ir skatins tyrinėti pasaulį.

Pianinas turi 5 muzikinius mygtukus DO RE MI FA ant snapelio, skirtingų spalvų su šviesos efektais, kurie dar labiau sutelks mažylio dėmesį. Naudodamas įvairius garsus, jis gali mokytis atskirti ir išmokti naujų garsų. Maži natų formos mygtukai suaktyvina daugybę kitų funkcijų, pavyzdžiui, įvairius garsus ir melodijas. Daugybė papildomų privalumų, padedančių vaikui vystytis. Galimybė groti ir sudainuoti savo pirmąsias daineles suteiks jūsų vaikui daug pasitenkinimo ir daug džiaugsmo. Be muzikinių nuotykių, žaislas turi karoliukus, kuriuos galima judinti lavinant tikslumą ir rankos-akies funkcijas.

Pianino matmenys:

14 cm x 14 cm x 4 cm

Dėžutės matmenys:

20 cm x 21 cm x 5 cm

Pianinas tinka vyresniems nei 18 mėnesių vaikams. Žaislas turi CE sertifikatą ir atitinka standartą EN 71. Kad žaislas tinkamai veiktų, jį reikia maitinti trimis AAA 1,5 V baterijomis, kurios yra komplekte. Vargonai turi CE sertifikatą ir yra supakuoti spalvingoje dėžutėje, todėl tinka kaip dovana tėvams ir jų mažyliui.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135923
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Месяцы: 18 +
Комментарии
Вам может понравиться