L-Toys Sensorinis žaislas Krentantis kamuoliukas Kiaušinis Viščiukas Slide

-10%
L-Toys Sensorinis žaislas Krentantis kamuoliukas Kiaušinis Viščiukas Slide
Увеличить+
29,99€
32,99€
Экономите: 3,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Juslinis žaislas Krentantis kamuolys Kiaušinis Viščiukas Viščiukas Slide

Šis žaislas - tai interaktyvus sensorinis kalnelis, specialiai sukurtas patiems mažiausiems vaikams nuo 6 mėnesių amžiaus. Kalnelis pagamintas iš saugių, netoksiškų medžiagų, pritaikytų mažylių poreikiams.

Pagrindinis žaislo elementas - spalvingas kalnelis, kuris dėl ryškių spalvų ir beveik 36 cm aukščio patraukia kūdikio dėmesį. Kalnelio viršuje yra žavus viščiukas, kuris veikia kaip interaktyvus elementas. Viščiukas skleidžia įvairius garsus, kurie papildomai stimuliuoja kūdikio pojūčius, skatina jo smalsumą ir lavina pažinimo įgūdžius.

Papildomas žaislo elementas yra trys kamuoliukai, kurie yra neatsiejama rinkinio dalis. Šie maži kamuoliukai sukurti taip, kad primintų vištos dedamus kiaušinius, o tai įneša imitacijos ir ugdymo elementą. Kamuoliukuose įtaisyti barškantys elementai, kurie papildomai stimuliuoja jutimus.

Šis žaislas ne tik suteikia pramogą, bet ir padeda lavinti vaiko motorinius įgūdžius, judesių koordinaciją ir pojūčius. Be to, garso ir spalvų elementai skatina sensorinio suvokimo raidą.

Pažymėtina, kad visa konstrukcija sukurta atsižvelgiant į pačių mažiausių naudotojų saugumą, naudojant minkštas medžiagas, be aštrių briaunų ir laikantis vaikų žaislams taikomų saugos standartų. Šis žaislas - tai ne tik linksmybių šaltinis, bet ir priemonė, padedanti mažyliui vystytis pirmaisiais gyvenimo mėnesiais.

Žaislą maitinatrys AG13 1,5 V baterijos, kurios įmontuotos žaisle.

Ji turi CE sertifikatą ir taip pat atitinka EN71. Tinka vyresniems nei 6 mėnesių vaikams.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135769
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Месяцы: 6 +
Комментарии
Вам может понравиться