L-Toys Statybinė transporto priemonė Nuotoliniu būdu valdomas RC ekskavatorius 14 kanalų geltonas 1:14

-30%
L-Toys Statybinė transporto priemonė Nuotoliniu būdu valdomas RC ekskavatorius 14 kanalų geltonas 1:14
Увеличить+
39,99€
56,99€
Экономите: 17,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Daliniu būdu valdomas statybinis ekskavatorius RC 14 kanalų geltonas 1:14

Paskatinkite pažinti žavų statybų pasaulį su nuotoliniu būdu valdomu RC ekskavatoriumi 1:14. Ši įspūdinga statybų transporto priemonė, kurios spalvos - sodriai geltona, pilka ir sidabrinė, supažindins jūsų mažylį su įdomiu statybų pasauliu. 30 cm x 13 cm x 20 cm dydžio ekskavatorius yra ne tik žaislas - tai interaktyvi patirtis, kuri sužadins vaizduotę ir lavins įgūdžius.

Pažangus geltonas 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultelis (16 cm x 10 cm x 6 cm) leidžia tiksliai valdyti transporto priemonės judėjimą: judėti pirmyn, atgal, į kairę, į dešinę, taip pat pasukti kabiną 680 laipsnių kampu. Kaušo pakėlimo ir nuleidimo funkcijos padidina tikroviškumą, ir jūsų vaikas pasijus kaip tikras ekskavatoriaus operatorius.

Padidinkite patirtį papildomomis nuotolinio valdymo funkcijomis: tikroviška sirena, šviesomis, muzika ir garo efektu, kad kiekviena žaidimo akimirka būtų nepaprasta. Norėdami įjungti garo efektą, pripildykite ekskavatoriaus viduje esantį baką vandens. Rinkinyje rasite viską, ko reikia: vikšrinį ekskavatorių, nuotolinio valdymo pultą, 3,7 V 1800MAh akumuliatorių, USB laidą akumuliatoriui įkrauti, vandens buteliuką, dekoratyvinį akmenį ir atsuktuvą.

Baterijos įkrovimo laikas - 3-4 valandos. Nuotolinio valdymo pultas veikia su 2 1,5 V AA tipo baterijomis (į komplektą neįeina). Pakuotės matmenys yra 40 cm x 30 cm x 15 cm. Visas komplektas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, sujungto su aliuminiu, kuris užtikrina ilgesnį gaminio naudojimo laiką.

Šis interaktyvusis RC ekskavatorius - tai ne tik transporto priemonė, bet ir portalas kūrybiškiems ir tobulėjantiems žaidimams. Pridėkite jį į pirkinių krepšelį, atverkite duris į statybų nuotykių pasaulį ir padovanokite savo vaikui nepamirštamų įspūdžių.

Rinkinio sudedamosios dalys:

- ekskavatorius 1:14

- nuotolinio valdymo pultelis

- įkraunama baterija su įkrovikliu

- atsuktuvas

- akmuo

- rankinis

Ekskavatoriaus matmenys:

30 cm x 13 cm x 20 cm

Pakuotės matmenys:

40 cm x 30 cm x 15 cm

Sutinka su EN71 ir CE sertifikatu. Tinka vyresniems nei 6 metų vaikams.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135572
  • Производитель: L-Toys
  • Тема автомобиля Строительные
  • возраст Лет: 6+
Комментарии
Вам может понравиться