KX Makaronų mašina vaikams makaronų rinkinys

-48%
KX Makaronų mašina vaikams makaronų rinkinys
Увеличить+
9,99€
18,99€
Экономите: 9,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

MOKYKLOS VAIKAMS MAKARONO MAŠINĖ PLASTIKINĖS KAKĖS MASTELINĖS MASĖS RINKINYS

Spalvoti makaronai? Neabejotinai!

Ar jūsų mažylis mėgsta mėgdžioti tai, ką jūs darote virtuvėje? Ar jam patinka padėti jums gaminti koldūnus Kalėdoms? Nuo šiol šie užsiėmimai gali virsti nepaprasta pramoga!

Žaislinė makaronų gaminimo mašinėlė yra nepaprastai kūrybingas gaminys, juk retas kuris gamina spalvotus makaronus!

Antra, o kas gi tiksliai tai yra? Ši nudolių mašina yra žaislinė tikros mašinos versija, o vietoj vandens ir miltų į jos tinklą reikia dėti pastą. Tačiau tai dar ne viskas, rinkinyje yra net 4 skirtingi priedai, kuriais galima sukurti įvairias makaronų formas!"

Kad kiekvienas sukurtas patiekalas būtų unikalus, rinkinyje yra šešios skirtingų spalvų plastikinės masės. Be to, dėl specialiai parinktų spalvų iš masės taip pat galima sukurti įvairias daržoves - tai padaryti bus lengviau dėl mašinos sienelėje įmontuotų formų.

Be makaronų, plastikinę masę galima naudoti ir koldūnams gaminti, kuriems kurti galima naudoti kočėlą ir koldūnų gaminimo mašiną. Spalvinga plastikinė masė gali vaizduoti įvairių rūšių įdarą - viskas priklauso nuo jūsų mažylio kūrybiškumo!

Joks virėjo rinkinys nebūtų pilnas be tinkamų indų ir stalo įrankių - laimei, šiame rinkinyje yra viskas. Plastikinis peilis, šakutė ir dubenėlis - visa tai yra komplekte!

Žaidimo rinkinys garantuoja, kad bus itin smagus, kuris ne tik lavins vaizduotę, skatins kūrybinį mąstymą, bet ir padės ugdyti vaikų rankų darbo įgūdžius.

Su rinkiniu taip pat pateikiama instrukcija, kurioje, be kita ko, yra nedidelis ištraukiamasis lapelis, kuris padės sukurti daugiau spalvų plastiko masės jas maišant.

Sukurti makaronai ir koldūnai nėra tinkami valgyti.

Dydžiai:

  • Medžiaga: 18cm x 13cm x 10,5cm
  • Keičiamas dangtelis: 6cm x 5cm x 2,5cm
  • Prietaisų klijavimo įrankis: 8 cm x 8,2 cm x 2 cm
  • Tarnyras: 9 cm x 9 cm x 2 cm
  • Kartu: 14 cm x 3 cm
  • Bowl: 9,5 cm x 4,5 cm
  • Plastikinis peilis: 11,7 cm x 4 cm
  • Šakutė: 12 cm x 4,5 cm

Plastiko pakuotė: Plastikinio plastiko matmenys: 4,5 cm x 5,2 cm

Produktas supakuotas į estetišką kartoninę dėžutę.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться