KX Pyrago plutos masės grilio plokštė 44el.

-21%
KX Pyrago plutos masės grilio plokštė 44el.
Увеличить+
19,99€
24,99€
Экономите: 5,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

MECHANINĖ KAKO PLASTIKINĖ GRILIŲ MAŠINĖ 44EL.

Kūrybiškas rankinis žaidimų rinkinys, kuris paskatins žaisti visus! Galbūt net ir suaugusiuosius!

Pagrindiniai prietaisai - nudolių mašina, viryklė ir kepsninė leis paruošti patiekalus iš plastiko masės. O daugybė priedų dar labiau palengvins visą procesą!

Komplektinis virtuvės rinkinysSudarytas iš lėkštės, stalo įrankių, puodelių, pjaustymo lentelės ir kitų virtuvės reikmenų leis jūsų mažyliui pasijusti tarsi tikroje virtuvėje. Yra tik vienas skirtumas - visi daiktai yra visiškai saugūs žaisti!

Pagaminti iš plastiko, gaminiai skirti tik žaidimamsir netinka vartoti.

Žaisdami su rinkiniu jūs teigiamai paveiksite savo vaiko rankų darbo įgūdžius - minkydami plastikinę masę, formuodami įvairias formas, naudodamiesi stalo įrankiais ir valdydami makaronų gaminimo mašinėlę fantastiškai lavinsite akies-rankos koordinaciją ir motoriką. Ir visa tai - malonaus žaidimo forma!

Taigi rinkinys leis lavinti ir kitus įgūdžius - visų pirma jis teigiamai paveiks vaikų vaizduotę ir paskatins juos kurti naujus žaidimo scenarijus bei išrasti naujus spalvingus patiekalus.

Žaislinis virtuvės rinkinys taip pat padės supažindinti vaikus su virtuvės sauga, išmokys juos naudotis stalo įrankiais ir pjaustyti, o taip pat galibūti puiki pradžia jūsų vaiko būsimai aistrai!

Bendras žaidimas taip pat bus puiki proga sustiprinti tarpusavio ryšius ir praleisti laisvalaikį šeimoje darant kažką nepaprastai kūrybiško!

Tam, kad plastikinės masės išlaikytų savo savybes, jas reikia laikyti sandariai uždarytose pakuotėse. Priešingu atveju jie išdžius ir vėl bus netinkami žaisti.

Rinkinys bus puiki dovana bet kuriam vaikuijiems bus ne tik smagu su juo žaisti, bet ir išmokys daug vertingų įgūdžių. Tai neabejotinai bus patinkanti dovana!

Techniniai parametrai:

  • Plastikas: plastikinis
  • Vartotojo amžius: 3+

Dydžiai:

  • Pasta: 19 cm x 12 cm x 16,5 cm
  • Machinos tvirtinimas (skersmuo): 5,5 cm
  • Krepšys: 7cm x 3,8cm
  • Krepšelis: 5cm x 3cm
  • Virtuvės lėkštė: 13 cm x 9 cm
  • Šriftas (ilgis): 10,5 cm
  • Pjovimo lenta: 13,5 cm x 8,5 cm
  • Pakuotė: Rinkinys supakuotas į estetišką kartoninę dėžutę su langu: 66,5 cm x 41 cm x 8,5 cm

Rinkinys supakuotas į estetišką kartoninę dėžutę su langu.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться