JK Perpildymo kavos aparatas vandens garų garsai maža buitinė technika PTP04678

-25%
JK Perpildymo kavos aparatas vandens garų garsai maža buitinė technika PTP04678
Увеличить+
24,99€
32,99€
Экономите: 8,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Žaislinis kavos virimo aparatas pravers žaidžiant namus, kavinėje, taip pat pliušiniams meškiukams ir lėlėms rengiamuose vakarėliuose.

Espreso kavos aparatas pagamintas labai tikroviškai ir tikrai pradžiugins kiekvieną mažąjį baristą. Kavos aparato viršuje yra užrakinamas vandens rezervuaras. Kavos aparate taip pat yra ciferblatai. Jis įjungiamas perkeliant rankenėlę į ON padėtį. Kai jis įsijungia, išgirsite okampu veikiančio aparato garsą ir vandens pylimą.
Į komplektą taip pat įeina ištraukiamas kofelis kavai. Teisingai pastačius kolbą, į puodelį bus pripildytas "skanus" gėrimas, išjungta užpildymo funkcija arba kolba bus išimta iš kavos aparato. Be to, žaislas turi judantį pieno putojimo antgalį, iš kurio išeina para. Be to, kavos aparatas turi raudoną šviesos diodą, kuris šviečia, kai "putojamas" pienas. Visa tai padaro žaidimą itin patrauklų ir įdomų vaikui.

Rinkinį sudaro:
- kavos virimo aparatas,
- kolba,
- puodelis,
- kartoninis viršelis su pieno širdelės dizainu.

Kavos virimo aparato matmenys:apie 23 cm x 18 cm x 17 cm.

Elektros maitinimas: 3 x AA tipo baterijos (į komplektą neįeina).

Kompresas pagamintas labai estetiškai ir su dėmesiu detalėms. Neutrali balta ir mėlyna spalva tiks vaiko kambariui ar žaislų virtuvei.
Parduotuvėje "Jokomisiada" siūlomas platus smulkiosios buitinės technikos asortimentas, todėl galėsite tiksliai įrengti bet kurią vaiko virtuvę. ;

Rinkinys supakuotas į spalvingą, gražią dėžutę, puikiai tinkančią dovanai. ;

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 136754
  • Производитель: JOK
  • Тип товара indai ir įrankiai
  • материал Пластик
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться