L-Toys Mediniai torto gabaliukai 8 ele.

-11%
L-Toys Mediniai torto gabaliukai 8 ele.
Увеличить+
34,99€
38,99€
Экономите: 4,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Mediniai torto gabaliukai 8 ele.

Visas tortas supjaustytas į gabalėlius, o kiekvienas gabalėlis pritvirtintas prie "Velcro". Šis naujoviškas sprendimas leidžia bet kaip sujungti gabalėlius ir suteikia vaikams laisvę kurti unikalius derinius.

Tortas sudarytas iš skirtingų spalvų gabalėlių, todėl rinkinys vizualiai patrauklus. Vaikai gali lavinti spalvų atpažinimą ir lavinti vaizduotę, bet kaip sudėliodami tortą.

Į rinkinį įeina padėklas, ant kurio galima sudėti visą tortą. Tai ne tik suteikia žaidimui tikroviškumo, bet ir padeda palaikyti tvarką žaidimo metu.

Kad žaidimas būtų dar tikroviškesnis, į rinkinį įeina torto mentelė. Vaikai gali apsimesti, kad pjausto, pakelia ir patiekia torto gabalėlius, taip lavindami manipuliavimo įgūdžius.

Žaidimas su šiuo rinkiniu skatina kūrybiškumo, rankų ir akių koordinacijos ir bendravimo įgūdžių ugdymą. Vaikai gali mokytis dirbti kartu, keisdamiesi idėjomis, kaip papuošti tortą.

Rinkinys ne tik teikia pramogą, bet ir turi edukacinį aspektą. Vaikai gali mokytis pagrindinių spalvų, formų sąvokų ir lavinti loginio mąstymo įgūdžius logiškai dėliodami torto gabalėlius.

Medinis torto žaislas - tai puikus būdas smagiai ir interaktyviai lavinti vaiko įgūdžius. Be to, tai puiki dingstis praleisti laiką kartu ir lavinti jų vaizduotę kuriant savo virtualius vakarėlius ar šventes.

Komplekto matmenys :

18 cm x 11 cm x 19 cm

Tortos skersmuo : 15 cm

Jis turi CE sertifikatą, taip pat atitinka EN71. Tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135874
  • Производитель: L-Toys
  • Тип товара maisto produktai
  • материал Дерево
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться