JOK Rinkinys Alkoholiniai markeriai FLAMASTRY 80 vnt AP0003

-32%
JOK Rinkinys Alkoholiniai markeriai FLAMASTRY 80 vnt AP0003
Увеличить+
14,99€
21,99€
Экономите: 7,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

"ProTONE" dvipusio alkoholinio žymeklio rinkinys skirtas kiekvienam menininkui, kuriančiam unikalius darbus. Sodrių, įvairių spalvų 80 žymeklių rinkinys - tai pasiūlymas visiems, kurie pradeda savo piešimo nuotykį, ir tiems, kurie piešia kasdien. Puiki žymekliuose esančio alkoholinio rašalo pigmentacija garantuoja, kad jais atlikti piešiniai bus sodrūs, aiškūs ir ilgai neišbluks. Rinkinys yra ideali dovana ne tik pradedantiesiems, bet ir patyrusiems grafikos dizaineriams. Mūsų žymekliai taip pat puikiai tinka mėgėjiškam piešimui mokykloje ar namuose.

.

Į rinkinį įeina:
- 80 vienetų
- dėklas

Specifikacija:
- antgalių skaičius: 2
- antgalių storis: 3-6 mm / 1-2 mm
- rašalo tipas: alkoholinis
- žymeklių tipas

Štai keletas savybių, dėl kurių jie išsiskiria:
- rašiklių spalvų rinkinys parinktas taip, kad jie rastų pritaikymą įvairiose piešimo srityse: nuo drabužių dizaino, gaminių dizaino iki architektūrinio piešimo, peizažų ar mangos. Išbandykite ir išreikškite savo kūrybiškumą!
- didelė spalvų paletė - spalvų paletę sudaro 80 atspalvių, todėl galima sukurti daugybę derinių ir efektų
- spalvų maišymo technologija - rašikliuose naudojama spalvų maišymo technologija, leidžianti sklandžiai pereiti tarp spalvų ir šešėlių
- greitas džiūvimas - alkoholinis rašiklis greitai džiūsta, todėl galite dirbti sluoksniais ir tepti vienas po kito spalvas nesijaudindami, kad išbluks ankstesnės spalvos
- atsparumas šviesai - markeriai yra atsparūs šviesai, todėl spalvos ilgai išlaiko intensyvumą ir patvarumą
- tikslūs antgaliai - jie turi tikslius antgalius, todėl galite braižyti plonas linijas, taip pat dažyti didesnius plotus

.

Pažymeklis - tai priemonė, leidžianti kurti gražius ir patvarius piešinius bei iliustracijas. Jį gali naudoti ir profesionalūs dailininkai, ir tik pradedantys piešti.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 122030
  • Производитель: JOK
  • Рисование и раскрашивание: Инструменты для рисования
Комментарии
Вам может понравиться