NICI 48840 Miegantys gyvūnai katė 8 cm pliušinis raktų pakabukas su dėmėmis

-22%
NICI 48840 Miegantys gyvūnai katė 8 cm pliušinis raktų pakabukas su dėmėmis
Увеличить+
14,99€
18,99€
Экономите: 4,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Žavus leopardo raštu margintas kačiukas džiugina saldžiomis, mieguistomis akimis ir pūkuotu, minkštu pliušiniu audiniu, iš kurio jis pagamintas. Atskiras rausvas pliušinis krepšelis, kuriame kačiukas įsitaisė patogiai, taip pat yra pilnas detalių. Tvirtas Sleeping Pets 8 cm ilgio katės raktų pakabukas patikimai pritvirtinamas prie raktų, kuprinės ar rankinės. Nuo šiol Sleeping Pets katinas yra ištikimas mažų ir didelių kačių gerbėjų kompanionas. Nesvarbu, ar gimtadienio proga, ar kaip talismanas, ar kaip nedidelė dovana, Sleeping Pets katinas visada yra sėkminga dovanos idėja.

Kas gali atsispirti miegančiam kačiukui? Užmerktomis siuvinėtomis akimis gyvūnai yra tiesiog nepakartojamai žavūs. Be to, dėl itin minkšto užpildo kačiukai yra nepaprastai jaukūs. Beveik tokie pat mieli kaip tikri gyvūnėliai.

Rekomenduojama skalbti 30 laipsnių temperatūroje, naudojant švelnių audinių skalbimo programą.

Gaminio matmenys: 8x5,5x5 cm

Amžius: 3+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться