NICI 47963 Talismanas pliušinis krokodilas Croco McDile 27cm sėdintis ŽALIA

-37%
NICI 47963 Talismanas pliušinis krokodilas Croco McDile 27cm sėdintis ŽALIA
Увеличить+
29,99€
46,99€
Экономите: 17,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Šaunusis krokodilas Croco McDile iš kolekcijos Laukiniai draugai džiugina itin žavia veido išraiška, žavingomis NICI sagų akimis ir specialia pliušine krokodilo odos imitacijos medžiaga su blizgiu atspaudu. Aukštos kokybės apdirbimas ir detalus pastelinės žalios spalvos pliušinio krokodilo dizainas skatina žaisti ir glaustytis. Sėdėdamas krokodilas yra minkštas, turi ryškų pilvuką, mėlynus nagus, pagamintus iš minkštos medžiagos, ir turi tik vieną tikslą - ištirpdyti mažų ir didelių krokodilų gerbėjų širdis.

Prisijunkite prie NICI Laukinių draugų ir leiskitės į nuotykių kupiną kelionę po laukinę gamtą. Tyrinėkite džiungles, patirkite nuotykių savanoje, keliaukite su jais po Pietų Ameriką ir daugelį kitų egzotiškų pasaulio kampelių. Leiskite savo pliušiniam žaidimų draugui ir daugybei tinkamų dovanų nukeliauti į svetimus kraštus.

Kolekcija Laukiniai draugai yra NICI Green, tvaraus NICI gaminių pasaulio, dalis. Visuose NICI Green gaminiuose naudojamos beveik išimtinai perdirbtos medžiagos, daugiausia iš PET butelių.

Rekomenduojama plauti rankomis.

Gaminio matmenys: 27x15x20 cm

Amžius: 0+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться